top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση στα σημεία για το Opel Zafira

Η Opel προχώρησε στην προαναγγελθείσα ανανέωση του δημοφιλούς της MPV.

Στόχος των ανθρώπων της Opel ήταν να επέμβουν λελογισμένα στην αισθητική του μοντέλου ενισχύοντάς το συγχρόνως με όλα τα σύγχρονα και νεότερα στοιχεία εξοπλισμού που «ανεβάζουν» ακόμα περισσότερο την προσθετική του αξία. Και, φυσικά, τους δείκτες άνεσης και ασφάλειας.

Έτσι, στο εμπρός μέρος κυρίαρχο στοιχείο είναι τα νέα και πιο «συμβατικά» σε σχέση με το παλιό Zafira φωτιστικά σώματα (σημ.: τα φώτα σε στιλ μπούμερανγκ του απελθόντος μοντέλου αποτελούν πλέον παρελθόν…), τα οποία μάλιστα υιοθετούν την προσαρμόσιμη σε εννέα διαφορετικές θέσεις τεχνολογία LED της γερμανικής εταιρείας. Συνολικά, το «προσωπείο» του νέου Zafira αντλεί εσκεμμένα πολλά στοιχεία από το βραβευμένο ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς, Opel Astra.

Στο εσωτερικό του, οι στιλίστες της Opel επενέβησαν στην αισθητική του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας, τα οποία διαθέτουν και αυτά με τη σειρά τους σαφείς επιρροές από το Astra, αλλά και από το μεγαλύτερο Insignia. Στο μέσον της κονσόλας δεσπόζει η οθόνη 7 ιντσών του γνώριμου συστήματος infotainment της Opel, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές παραλλαγές.

Από τα στοιχεία του εξοπλισμού του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν η εμπρόσθια κάμερα Opel High Beam Assist, καθώς και τα συστήματα Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning και Adaptive Cruise Control.

Καμία διαφοροποίηση δεν παρατηρείται στις διαστάσεις της καμπίνας, κάτι που σημαίνει πως στην 5θεσια εκδοχή του μοντέλου και με τα πίσω καθίσματα στην προβλεπόμενη θέση τους, ο χώρος αποσκευών του ανανεωμένου Zafira εξακολουθεί να προσφέρει μέγιστη χωρητικότητα 710 λίτρων, τιμή που μπορεί να φτάσει έως και τα 1.860 λίτρα με την ολική αναδίπλωση των τελευταίων._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ