top icon
Επικαιρότητα

Απίστευτη διαμάχη ανάμεσα σε Elon Musk και δύτη που βοήθησε στη διάσωση των 12 παιδιών στην Ταϊλάνδη

Τη δικαστική οδό προτίθεται να ακολουθήσει ο Βρετανός σπηλαιολόγος και δύτης, Vern Unsworth, που συνέβαλε στη διάσωση των 12 παιδιών στην Ταϊλάνδη ύστερα από τον χαρακτηρισμό του παιδόφιλου τον οποίο απεύθυνε στο πρόσωπό του ο CEO της Tesla.

Ο Elon Musk φέρεται να χαρακτήρισε τον Βρετανό σπηλαιολόγο, ο οποίος συνέβαλε με τις γνώσεις και την εμπειρία του στη διάσωση των 2 παγιδευμένων παιδιών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη, ως παιδόφιλο (pedo guy, για την ακρίβεια) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ανάρτηση που λίγο αργότερα διεγράφη από τον CEO της αμερικάνικης εταιρείας.

Αρκετοί από τους 22 εκ. ακολούθους του Musk στο Twitter ζήτησαν από τον CEO της Tesla να ανακαλέσει ή να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις για τα γραφόμενά του, κάτι όμως που δε συνέβη.

Λίγες μέρες πριν, ο Vern Unsworth είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN  την ιδέα του Elon Musk να χρησιμοποιηθεί στις επιχειρήσεις διάσωσης των 12 παιδιών ένα υποβρύχιο σκάφος που ο ίδιος είχε σχεδιάσει ως «επικοινωνιακό τρικ» και πως αυτό «δεν έχει καμία ελπίδα να λειτουργήσει». Μάλιστα, σε άλλη αποστροφή του λόγου του, ο Βρετανός δύτης και σπηλαιολόγος, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Musk μπορεί να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που θα τον πονέσει πιο πολύ».

Ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφο του Nine Network για το τι προτίθεται να πράξει από εδώ και στο εξής, ο Vern Unsworth είπε:

«Με αποκάλεσε παιδόφιλο. Αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για αυτόν, αλλά πιστεύω πως ο κόσμος καταλαβαίνει τι άνθρωπος είναι. Το θέμα δεν θα τελειώσει όμως εδώ»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ