top icon
Επικαιρότητα

Αποχώρησε από το VW Group o Ferdinand Piech

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της VW Group ο Ferdinand Piech, αφού πριν λίγες ημέρες είχε χάσει την αναμέτρηση με τον Γενικό Διευθυντή Martin Winterkorn.

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της VW Group ο Ferdinand Piech, αφού πριν λίγες ημέρες είχε χάσει την αναμέτρηση με τον Γενικό Διευθυντή Martin Winterkorn, τελειώνοντας μια εποχή για τη μεγάλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Ο 78χρονος εγγονός του εφευρέτη του Beetle καθηγητή Ferdinand Porsche, η θητεία του οποίου έληγε το 2017, βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό σε αντιπαράθεση με τον Διευθύνοντα Συμβούλου του γερμανικού υπερ-ομίλου M. Winterkorn. Πριν λίγες ημέρες η ίδια η VW, με ανακοίνωσή της, ανανέωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του M. Winterkorn «αδειάζοντας» συγχρόνως, εμμέσως πλην σαφώς, τον F. Piech.

 

Προφανώς, για μια προσωπικότητα του διαμετρήματος του F. Piech, μια τέτοια αντιμετώπιση δεν ήταν ανεκτή κι αυτό ήταν το έναυσμα για την πρόωρη αποχώρησή του. Δείτε στα link που ακολουθούν τα προηγούμενα επεισόδια αυτής της κόντρας κορυφής:

 

VW Group: Ανανέωση εμπιστοσύνης στον M. Winterkorn

 

 

VW Group: Piech και Winterkorn διασταυρώνουν τα ξίφη τους!

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ