top icon
Επικαιρότητα

Auto & Moto Exelixis 2004

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η διεθνής έκθεση Αuto & Moto Exelixis 2004, από 2 έως και 7 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΠ (12ο χλμ Ε.O. Αθηνών –Λαμίας, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης)

Από αυτή την χρονιά η έκθεση επεκτείνεται και στον χώρο της μοτοσικλέτας, με στόχο να καλύψει όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου χώρου.
Όπως κάθε χρονιά έτσι και εφέτος η «Αuto & Moto Exelixis» 2004 θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό και στους επαγγελματίες του χώρου, με σκοπό την παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας. Μεγάλος χορηγός για την χρονιά του 2004 θα είναι τα καύσιμα BP Ultimate 100 οκτανίων.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι για τις ημέρες Τρίτη 2 έως και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου από 16.00 έως 22.00. Για τις ημέρες Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Νοεμβρίου η έκθεση θα λειτουργήσει από 10.00 έως 22.00. και για 6 ημέρες οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά:

Αυτοκινητοβιομηχανίες και βιομηχανίες μοτοσικλετών μέσω αντιπροσώπων -εισαγωγέων, με προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του after market.
Βελτιωτικούς οίκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εταιρείες παραγωγής και εμπορίας –αντιπροσωπείες ανταλλακτικών βελτίωσης.
Εταιρείες παραγωγής και εμπορίας –αντιπροσωπείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ.
Εταιρείες παραγωγής και εμπορίας – αντιπροσωπείες λιπαντικών και χημικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω των αντιπροσώπων τους.
Εταιρείες εμπορίας – αντιπροσωπείες ελαστικών.
Εταιρείες παραγωγής και εμπορίας –αντιπροσωπείες ηχοσυστημάτων, συναγερμών, ηλεκτρονικών συσκευών και κινητής τηλεφωνίας.
Εταιρείες εμπορίας –αντιπροσωπείες CART.
Εταιρείες εμπορίας –αντιπροσωπείες τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων και μοντελισμού.
Τηλεοπτικοί σταθμοί, με εκπομπές αυτοκινήτου.
Εκδοτικές επιχειρήσεις, με περιοδικά στο χώρο του αυτοκινήτου.
Λέσχες αυτοκινήτων.
Εταιρείες οδικής βοήθειας.
Ασφαλιστικές εταιρείες.
Χορηγοί αγώνων αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της έκθεσης το ευρύ κοινό και οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον εμπορικό κόσμο και τους ειδικούς στον τομέα της βελτίωσης και της εξέλιξης και after market, να βρουν πρακτικές λύσεις σε κάποια ειδικά θέματα και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις (διαγωνισμοί, κληρώσεις δώρων, happenings) που θα διοργανωθούν στον ίδιο χώρο και παράλληλα με τη λειτουργία της έκθεσης. Το γεγονός θα καλυφθεί έντονα μέσα από ένα μεγάλο και ολοκληρωμένο πλάνο διαφημιστικής υποστήριξης, το οποίο περιλαμβάνει δημοσιογραφικές καλύψεις σε όλα τα Μ.Μ.Ε. και άμεση διαφημιστική προβολή με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, καταχωρήσεις σε περιοδικά και billboards.

Η έκθεση ξεκίνησε να προβάλλεται και μέσα από την ιστοσελίδα της στο internet και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: www.auto-exelixis.gr. Τη διοργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρία TRIAD Communication Services, η οποία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ