top icon
Επικαιρότητα

Ayrton Senna ADeus, B τόμος

Με το δεύτερο τόμο του Ayrton Senna ADeus, συμπληρώνεται η πιο ολοκληρωμένη βιογραφία του μεγάλου Βραζιλιάνου οδηγού, σε διεθνές επίπεδο.

Με το δεύτερο τόμο του Ayrton Senna ADeus, συμπληρώνεται η πιο ολοκληρωμένη βιογραφία του μεγάλου Βραζιλιάνου οδηγού, σε διεθνές επίπεδο. Το βιβλίο βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία, με κόστος γύρω στα 44 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο 700 περίπου σελίδων (έναντι 520 του πρώτου τόμου), στο οποίο, πέρα από την αγωνιστική πορεία, αναπτύσσονται και διερευνώνται εντελώς διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του Ayrton Senna.
 
Ο αναγνώστης θα βρει εδώ εκτεταμένα κεφάλαια για τη σχέση του με τη Βραζιλία αλλά και την Ιαπωνία, τα οποία ξεφεύγουν από τα στενά όρια συνεργασίας του με τη Honda. Αναφορά γίνεται επίσης στους επιγόνους του και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Instituto Ayrton Senna, το μόνο μη κυβερνητικό ίδρυμα στον κόσμο που έχει έδρα στην UNESCO. Τέλος, σημαντικό είναι το κεφάλαιο που αναλύει την ακροαματική διαδικασία και την παρασκηνιακή αντιπαράθεση κατά τη δίκη για το ατύχημα που του κόστισε τη ζωή. Εδώ, για πρώτη φορά, υπάρχει συνέντευξη του Maurizio Passarini, εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση.
 
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τα δικαιώματα του συγγραφέα, Βασίλη Τσακίρογλου, όπως και στον πρώτο τόμο, προσφέρονται προς ενίσχυση του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΑ-ΑΜΕΑ).
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ