top icon
Επικαιρότητα

Car Of The Year 2017: στην τελική ευθεία…

Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε νικητή στην ετήσια ψηφοφορία για το Aυτοκίνητο της Χρονιάς. Ας δούμε λοιπόν ποιες διαδικασίες απομένουν ως την ανακοίνωσή του, αλλά και ποιο μοντέλο από την τελική επτάδα επέλεξαν οι αναγνώστες μας.

Στις 18 Νοεμβρίου 2016, τα 58 μέλη της επιτροπής COTY -ανάμεσά τους και ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου- κατέληξαν στην επιλογή των επτά μοντέλων, από τα οποία θα αναδειχτεί ο τελικός νικητής της ψηφοφορίας για το Αυτοκίνητο Της Χρονιάς 2017. Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε 35 μοντέλα με τα οποία ξεκίνησε η φετινή μάχη και αφού προηγήθηκε -ως είθισται- η συγκέντρωση και οδήγησή τους στο Τάνις της Δανίας στις αρχές Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η τελική αξιολόγηση των επτά στο Μορτφοντέν της Γαλλίας, στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2017. Ύστερα από αυτήν, κάθε μέλος της Επιτροπής θα προχωρήσει με την ψήφο του στη δική του αξιολόγηση. Το αποτέλεσμα, όπως και τα τελευταία χρόνια, θα γίνει γνωστό στις 6 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η διαδικασία, παραδοσιακά πλέον, θα μεταδοθεί live από το κανάλι της Επιτροπής Car Of The Year στο youtube. Από την πλευρά μας, θέσαμε στην κρίση των αναγνωστών μας τους επτά τελικούς υποψηφίους. Ακολουθεί η ερώτηση και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στην ιστοσελίδα του περιοδικού: www.4troxoi.gr


Από τη λίστα των 7 φιναλίστ για το Car Of The Year 2017, ποια είναι η δική σας επιλογή;


Alfa Romeo Giulia 38%

Peugeot 3008 25%

Toyota C-HR 12%

Citroen C3 7%

Volvo S90/V90 7%

Nissan Micra 6%

Mercedes E-Class 4%

Συνολικά ψήφισαν 2.323 αναγνώστες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ