top icon
Επικαιρότητα

Χορηγία Nissan στον Α.Ο. Λαύρα Αργυρούπολης

Η εταιρία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, προχώρησε σε μία σημαντική χορηγία της ποδοσφαιρικής ομάδας νέων του Α.Ο. Λαύρα Αργυρούπολης. Συγκεκριμένα φρόντισε ώστε οι αθλητές -ηλικίας κάτω των 21 ετών- να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά «Barcelona Cup» που γίνεται στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ.

Το τουρνουά αυτό διοργανώνεται σε ετήσια βάση εδώ και 12 χρόνια, τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιουλίου, προσελκύοντας δεκάδες ομάδες νέων από όλο τον κόσμο. Εκεί οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη από την υψηλού επιπέδου προετοιμασία και τον ανταγωνισμό, καθώς επίσης και να γνωρίσουν τη Βαρκελώνη, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ισπανίας και πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Για τον Α.Ο. Λαύρα Αργυρούπολης ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σ’ αυτή τη διοργάνωση. Κατάφερε μάλιστα να περάσει και στη δεύτερη φάση του τουρνουά, μετά την πρόκρισή του από τους ομίλους με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η προσπάθειά του σταμάτησε στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης.

Οι αθλητές του Α.Ο. Λαύρα Αργυρούπολης που πήραν μέρος στην αποστολή είναι οι: Δ. Παπαθανασίου, Π. Πουρπουτίδης, Γ. Ξηρογιάννης, Χρ. Παπαστεργίου, Στ. Χαλκιάς , Γ. Κοντορίνης, Α. Γεροκώστας, Α. Ξέρας, Α. Μαντράκος, Σ. Ανδρουλάκης, Ν. Ζακόπουλος, Α. Γαλάνης, Ι. Σταθάκης, Β. Σταθάκης, Ε. Τσολακίδης, Α. Μάνεσης, Σ. Χριστόπουλος, Κ. Αποστολάκης, Χρ. Κοντεμίρης, Τρ. Αργυρόπουλος, Ν. Κελεσάκος.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ