top icon
Επικαιρότητα

Η Dacia διακωμωδεί τα επί πληρωμή θερμαινόμενα καθίσματα της BMW

H Dacia με την “πρωτοποριακή” λύση της θερμοφόρας βάζει τέλος στα προβλήματα που δημιουργεί το κρύο, ενώ συγχρόνως με χιουμοριστικό τρόπο «τρολάρει» τα επί πληρωμή θερμαινόμενα καθίσματα της BMW.

H απόφαση της BMW να διαθέσει μέσω συνδρομής την επιλογή θερμαινόμενων καθισμάτων για τα μοντέλα της, ήταν κάτι που φυσικά σχολιάστηκε αρνητικά. H Dacia με τη σειρά της αποφάσισε να διακωμωδήσει την εν λόγω επιλογή της γερμανικής φίρμας, χαρίζοντας στον κόσμο της αυτοκίνησης ακόμη μία αστεία στιγμή.

Dacia

Η Dacia επέλεξε την “πρωτοποριακή” λύση της θερμοφόρας ώστε να αντιμετωπίσει το κρύο εντός του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται κάποια συνδρομή κατά τα λεγόμενα της. Η θερμοφόρα της Dacia ονομάζεται Heated Seat Savior” και θα διατίθεται δωρεάν σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο 75 θερμοφόρες “Heated Seat Savior” θα κυκλοφορήσουν καθώς πρόκειται για ένα σπάνιο δημιούργημα από πλευράς τεχνολογίας.

Οι θερμοφόρες θα είναι διαθέσιμες σε τρεις αντιπροσωπείες της Dacia στο Ηνωμένο Βασίλειο, και πιο συγκεκριμένα σε αυτές του Brent Cross στο Λονδίνο, το Trinity War στο Μάντσεστερ και το FendrodWay στο Σουόνσι.

Dacia

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη κίνηση της Dacia έγινε με σκοπό να δείξει στους πελάτες της πως δεν θα ακολουθήσει ανάλογες πρακτικές όσον αφορά τις έξτρα χρεώσεις. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι τα Sandero Stepway, Duster και Jogger έχουν στον βασικό τους εξοπλισμό την επιλογή των θερμαινόμενων καθισμάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Dacia

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ