top icon
Επικαιρότητα

Ecocity: «Ημερίδα για την πετρελαιοκίνηση»

Στις 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι σε συνέντευξη τύπου στο Αμφιθέατρο του μουσείου Μπενάκη (Κουμπάρη 1 –Κολωνάκι) θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της ημερίδας για την πετρελαιοκίνηση, που οργανώνει η εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Εcocity». H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Αμφιθέατρο Αντωνιάδου). Το θέμα της είναι η κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων επιβατικών αυτοκινήτων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ζήτημα που παραμένει φλέγον, παρά το «βέτο» του ΥΠΕΧΩΔΕ για ένα τουλάχιστον ακόμη χρόνο, που σημαίνει και την διατήρηση του καθεστώτος απαγόρευσής τους.

Για την πραγματοποίηση της ημερίδας «Πετρελαιοκίνηση: Περιβάλλον, Υγεία, Οικονομία» θα συνεργασθούν το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Εργαστήριο Κλιματολογίας και Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος, Εργαστήριο Χημείας και Περιβάλλοντος), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΟΔΕ & ΜΕ –ΜΒΑ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος) και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Τομέας Δημόσιας & Διοικητικής Υγιεινής, Τομέας Υγειονομική Μηχανική & Υγιεινής Περιβάλλοντος, Τομέας Οικονομικών της Υγείας).

Χορηγός της ημερίδας είναι η «Toyota Eλλάς» και χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «Τα Νέα». Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με προσκλήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση στο τηλέφωνο 210 –6180546/8.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ