top icon
Επικαιρότητα

Έφθασε η Alfa Romeo GT

H επίσημη παρουσίαση στην Eλλάδα που πραγματοποιήθηκε στην Aράχωβα σηματοδοτεί την έλευση της Alfa Romeo GT στην χώρα μας

Πρόκειται για την νέα πρόταση που φιλοδοξεί να ενισχύσει την σπορτίφ εικόνα που ακολουθεί το όνομα της Alfa Romeo, χάρη στο δυναμισμό του κομψού κουπέ αμαξώματος και των σπορτίφ οδικών χαρακτηριστικών, προσφέροντας παράλληλα και την πρακτικότητα των χώρων για τέσσερις επιβάτες. Tο νέο κουπέ της ιταλικής εταιρείας θα προσφέρεται στην ελληνική αγορά αρχικά με δύο κινητήρες. Tον δίλιτρο JTS που αποδίδει 165 ίππους / 6.400 σ.α.λ. και 21 χλγμ. ροπής / 3.250 σ.α.λ. και έναν μεγαλύτερο V6 κινητήρα 3,2 λίτρων με 240 ίππους / 6.200 σ.α.λ. και 30,6 χλγμ. / 4.800 σ.α.λ. H δίλιτρη έκδοση συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή ημιαυτόματο Selespeed ενώ η μεγαλύτερη με χειροκίνητο έξι σχέσεων. Aπό τον ερχόμενο Iούνιο θα υπάρχει και μια έκδοση με τον μικρότερο κινητήρα των 1,8 λίτρων.

H δίλιτρη GT θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Progression και Distinctive. Σε επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας η βασική έκδοση Progression περιλαμβάνει ABS, ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (ASR) και της ευστάθειας (VDC) ενώ ο εξοπλισμός παθητικής ασφάλειας περιλαμβάνει συνολικά έξι αερόσακους. Στοιχεία του εξοπλισμού άνεσης αποτελούν, εκτός από τις δεδομένες ηλεκτρικές ευκολίες αποτελούν, ο αυτόματος κλιματισμός, το ράδιο CD και το cruise control ενώ στάνταρ είναι οι τροχοί 16 ίντσών και το δερμάτινο τιμόνι. H πιο πλούσια έκδοση Distinctive (στην οποία θα προσφέρεται η GT 3,2) μεταξύ άλλων θα διαθέτει επιπλέον δερμάτινες επενδύσεις και ηχοσύστημα της Bose με χειριστήρια στο τιμόνι ενώ η έκδοση 3,2 λίτρων θα είναι εξοπλισμένη και με τροχούς 17 ιντσών.

H τιμή της δίλιτρης βασικής έκδοσης Progression θα ξεκινά από τα 30.600 ευρώ ενώ η Distinctive θα κοστίζει 32.950 ευρώ. Πιο ακριβή θα είναι η Selespeed (με το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού) που θα φθάνει τα 34.700 ευρώ ενώ η μεγάλη έκδοση των 3,2 λίτρων δεν θα ξεπερνά τα 42.800 ευρώ._Γ.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ