10 Νοε 2015

Η DS Automobiles στην Aυτοκίνηση 2015

60 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του DS19, η γαλλική DS Automobiles μέλος του ομίλου PSA, θα παρουσιάσει στην Αυτοκίνηση 2015 τη γκάμα των μοντέλων της στο ελληνικό κοινό. 

Στο περίπτερο της DS Automobiles θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, το νέο DS4 Crossback. Τη δυναμική του εμφάνιση τονίζουν τα μαύρα σχεδιαστικά στοιχεία του αμαξώματος, όπως τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών, οι ράγες οροφής και το υπερυψωμένο αμάξωμα, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm. Το DS4 Crossback αποτελεί την πρόταση της DS Automobiles στην κατηγορία των crossover αυτοκινήτων.

Επίσης, στο περίπτερο της DS Automobiles θα παρουσιαστεί το νέο DS5 που θα φέρει κι αυτό όπως και το DS4 Crossback τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας, τη νέα μάσκα DS Wings, τα φώτα ημέρας LED, την οροφή τύπου cockpit, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS Automobiles.

Η ανοιχτή έκδοση του DS3 αναμένεται να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο. Τα προηγμένης τεχνολογίας πίσω φώτα 3D LED το κάνουν να ξεχωρίζει. Η γκάμα των μοντέλων της DS Automobiles εξοπλίζεται με τους νέους Euro 6 κινητήρες Βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi. Στην Ευρώπη, τα μοντέλα της DS πωλούνται μέσω των εκθέσεων της DS Automobiles, είτε σε ειδικά διαμορφωμένους εκθεσιακούς χώρους σε όλο το δίκτυο Citroen, όπως συμβαίνει και στη χώρα μας.

 

Ετικέτες: