top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση μοτοσικλέτας 2005

Η «Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2005» ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο, με την διοργάνωση του Athens supercross στο Κλειστό Στάδιο του ΟΑΚΑ

Ως τις 20 Φεβρουαρίου με την συνεργασία του ΠΑΣΕΕΔ (πρώην ΠΑΣΕΜΜ) και της Lamarco η «Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2005» παρουσίασε όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών του 2005 και πλαισιώθηκε από παράλληλες εκδηλώσεις. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα για test ride, συμμετείχαν σε κλήρωση για πλούσια δώρα και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Το τελευταίο σαββατοκύριακο της έκθεσης, στις 19–20 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται στο Κλειστό Στάδιο του ΟΑΚΑ ο διεθνής αγώνας Athens Supercross.

Τα 4.000 τετραγωνικά μέτρα της αρένας του σταδίου θα καλυφθούν με 3.000 κυβικά μέτρα χώματος δημιουργώντας μια σύγχρονη πίστα αγώνων Supercross με διπλά και τριπλά άλματα, «τραπέζια», «σαμαράκια», γέφυρα κλπ. Ο όλος εσωτερικός χώρος του σταδίου θα καλύπτεται από ειδικά συστήματα φωτισμού, ήχου, video και άλλα πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Η είσοδος των αθλητών θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους θεατές. Το Κλειστό Στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μετατραπεί για δύο ημέρες στην μεγαλύτερη και πιο όμορφη πίστα Supercross που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ