top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση The World Off Road

Από την 1η Φεβρουαρίου επισκεφθείτε το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» στη Θεσσαλονίκη και κάντε νοερά το γύρο του κόσμου, μέσα από την αποστολή των 4Τροχών, TheWorldOffroad!

Μέχρι τα τέλη Απριλίου, το Land Rover Discovery3 που σας ταξίδευε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού για τρισήμισι χρόνια, θα βρίσκεται σε δική του αίθουσα και γύρω του έχει στηθεί μία έκθεση από την οποία μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την αποστολή που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από 1.177 ημέρες. 

Στην έκθεση, που στήθηκε με την υποστήριξη της Sony Hellas θα γνωρίσετε τη διαδρομή που ακολούθησε το ζευγάρι του περιοδικού και να πάρετε μία γεύση από τις περιπέτειες που βίωσαν. Στο video wall που έχει στηθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τα βίντεο ημερολόγια που κινηματογραφούσαν κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους για το Διαδίκτυο, αλλά και από παρουσιάσεις τους σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.
Η αποστολή The World Off Road στηρίχθηκε από τις Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε., το Ράδιο Θεσσαλονίκη και άλλους χορηγούς από την Ελλάδα. Ο Άκης Τεμπερίδης και η σύντροφός του Βούλα Νέτου, κάλυψαν συνολικά 167.500 χιλιόμετρα σε 67 χώρες και των πέντε ηπείρων και επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από τρισήμισι χρόνια γεμάτοι εμπειρίες. 
Η περιπέτειά τους ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και μας μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ιδιαίτερα σημαντικό για τους νέους ανθρώπους: ότι αξίζει να κυνηγήσει κάποιος ακόμη και τα πιο τρελά του όνειρα… 

Info: Έκθεση TheWorldOffroad, 1 Φεβρουαρίου – 17 Απριλίου 2011, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ. ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης – Θέρμης – Τ.Θ. 60330 – 570 01 Θέρμη Τηλέφωνο: 2310 483 000 Fax: 2310 483 020, www.noesis.edu.gr

 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ