top icon
Επικαιρότητα

2ο Track Day Classic Mini Club: MINI… Τυφώνας!

Βρεθήκαμε στην πάντα φιλόξενη πίστα kart Αγίου Κοσμά για το 2ο Track Day Classic Mini Club.

Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση συμμετεχόντων ήταν σημαντική, αφού στο ραντεβού βρέθηκαν 38 προσεγμένα με μεράκι Mini, από ανθρώπους που λατρεύουν το εμβληματικό μοντέλο και γενικότερα το γοητευτικό κόσμο της αυτοκίνησης.

Παράλληλα, στην είσοδο της πίστας τοποθετήθηκαν και τρία σύγχρονα MINI συνδέοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το σήμερα με το χθες. Διαβάστε εδώ για τα ανανεωμένα 3θυρα, 5θυρα και Cabrio ΜΙΝΙ.

Αμέσως μετά την ενημέρωση των συμμετεχόντων ξεκίνησε η είσοδος των αυτοκινήτων ανά δύο στην πίστα, για τα σετ των χρονομετρημένων περασμάτων. Για την ιστορία και μόνο, από τα 38 MINI χρονομετρήθηκαν τα 36, με τον κορυφαίο χρόνο του απογεύματος να ανήκει στον Γιον Ρεϋμόνδο – με 39 δλ.

Η βραδιά έκλεισε το ίδιο όμορφα, με μπουφέ, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των περίπου 70 παρευρισκόμενων που πάνω απ’ όλα ξέρουν να ζουν τις στιγμές τους με τα MINI τους και να απολαμβάνουν το ιδιαίτερο όχημα που έχουν στην κατοχή τους. Το επόμενο ραντεβού για το Classic Mini Club θα ανακοινωθεί σύντομα, οπότε μένουμε συντονισμένοι για τις έξυπνες ιδέες και “βόλτες”, που διοργανώνει με μαεστρία ο Χάρης Λάμαρης. Αναμένουμε! Μέχρι τότε, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν από το 2ο Track Day Classic Mini Club._ Μ. Σαλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ