top icon
Κόσμος

MINI Aceman: Έτσι θα είναι το μικρό SUV της βρετανικής εταιρείας

Λίγο πριν την επίσημη «πρώτη» του, το MINI Aceman παρουσιάζεται σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από διαρροή και δείχνουν τη σχεδίασή του.

Η παρουσίαση του νέου MINI Aceman, του μικρού ηλεκτρικού B-SUV, δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά αναμένεται αργότερα και πιθανότατα μέσα στην άνοιξη. Η βρετανική εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ακόμα ούτε συγκεκριμένη ημερομηνία και φυσικά ούτε φωτογραφίες του επερχόμενου μοντέλου.

Ωστόσο, κάποιες ανεπίσημες εικόνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και παρουσιάζουν το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή. Φαίνεται ξεκάθαρα η σχεδίασή του, τόσο του εμπρός, όσο και του πίσω μέρους, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εικόνα από το εσωτερικό του.

mini aceman leaked

Η τελική μορφή του MINI Aceman ακολουθεί τη φιλοσοφία σχεδίασης του πρωτότυπου που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2022. Πίσω κυριαρχούν τα φώτα με σχέδιο Union Jack, με το S να είναι εκεί για να δηλώσει την ταυτότητα της έκδοσης.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία και εικόνες από το εσωτερικό, θα πρέπει να περιμένουμε ότι το μικρό SUV της βρετανικής φίρμας θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας, με στρογγυλή οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

mini aceman leaked

Όσον αφορά το μέγεθος, το επερχόμενο MINI Aceman θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Cooper και το Countryman. Θα έχει μήκος 4,07 μ., πλάτος 1,75 μ. και ύψος 1,49 μ. Είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρεία ήθελε να διαδραματίσει το ρόλο του ενδιάμεσου, καθώς είναι μεγαλύτερο από το Cooper των 3,858 μ. και μικρότερο από το Countryman των 4,433 μ. Ανάλογη απόσταση κρατά και όσον αφορά το μεταξόνιο, με το Aceman να έχει 2,605 μ., το Cooper 2.526 μ. και το Countryman 2.692 μ.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέο MINI Aceman, όπως προαναφέραμε, δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο, αναμένεται να γίνει μέσα στην άνοιξη.

mini aceman leaked

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • mini aceman leaked
  • mini aceman leaked
  • mini aceman leaked
  • mini aceman leaked
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ