top icon
Επικαιρότητα

Aθηνών – Κορίνθου, φωτιά σε βυτιοφόρο: Ουρές χιλιομέτρων, μεταγγίζουν το επικίνδυνο φορτίο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της μεταφόρτωσης του φορτίου από το βυτιοφόρο στο οποίο εκδηλώθηκε νωρίτερα πυρκαγιά, στο 46ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η διαδικασία της μετάγγισης του επικίνδυνου φορτίου εξελίσσεται αργά, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την αποφυγή έκρηξης λόγω διαφυγής υγραερίου, καθώς το όχημα έχει υποστεί φθορές από τη φωτιά. Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

βυτιοφόρο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ταλαιπωρία είναι πάρα πολύ μεγάλη καθώς είναι εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν σημειωτόν. Σημειώνεται πως λόγω της πολύωρης διακοπής της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων, με έκδηλη τη δυσφορία των οδηγών. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, αστυνομικοί δίνουν νερό σε ταλαιπωρημένους οδηγούς που βρίσκονται στο μποτιλιάρισμα.

Σε συνεργασία με την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία καταβάλλεται προσπάθεια διοχέτευσης των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, πραγματοποιείται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ενεργειών και την παρουσία τεχνικού ασφαλείας. Πηγή: Καθημερινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ