top icon
Νέα

Audi: Πού και πότε μπορείτε να οδηγήσετε τα κορυφαία RS και e-tron αυτοκίνητα

Η Audi προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους της να οδηγήσουν στην Ελλάδα ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της γκάμας, όπως τα RS3, RS e-tron και Q8.

To roadshow “Audi on Tour Dream Editionξεκινά σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε η Audi, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη τη χώρα μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων.

Audi

Αυτό το συναρπαστικό roadshow θα ταξιδέψει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε ένα εξαιρετικό ταξίδι στο μέλλον της αυτοκίνησης στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να οδηγήσουν και να νιώσουν οκτώ μοναδικά μοντέλα Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας.

Audi

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το “Audi on Tour Dream Edition”, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της γερμανικής φίρμας, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και φυσικά θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις στην την οδήγηση ενός Audi.

Ποια αυτοκίνητα θα οδηγήσετε

Ο στόλος του roadshow “Audi on Tour Dream Edition”, περιλαμβάνει τα ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS e-tron GT. Τα οχήματα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες θα αποτελέσουν πόλο έλξης με τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5 να υπόσχονται μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Τέλος τα επιβλητικά Q7 και Q8 είναι δεδομένο ότι δε θα αφήσουν ασυγκίνητο καμία και κανέναν.

Audi

Με εκκίνηση την Τρίτη 13 Ιουνίου από το Ηράκλειο, το roadshow θα επισκεφθεί τη Ρόδο στις 16, την Πάτρα στις 19, τα Ιωάννινα στις 20, την Κοζάνη στις 21, τη Θεσσαλονίκη στις 22, με άφιξη στις Σέρρες στις 23. Στη συνέχεια, το “Audi on Tour Dream Edition” μεταφέρεται στην Αττική σε 4 διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Audi e-tron GT quattro – Audi quattro: Με γνήσιο υπογραφής

Οι φίλοι του αυτοκινήτου δε πρέπει να χάσουν αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το μέλλον της αυτοκίνησης με την Audi. Άρα από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi στην πόλη του για να ζήσει την εμπειρία του “Audi on Tour Dream Edition”.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο roadshow επισκεφθείτε τη σελίδα Audi on Tour

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ