top icon
Ελλάδα

Δείτε πως στην ταινία Ferrari αναβίωσαν τους αγώνες της δεκαετίας του ’60 (video)

Η ταινία Ferrari έρχεται στις μεγάλες αίθουσες, για να χαρίσει στους φίλους του αυτοκινήτου στιγμές δράσης από μια δεκαετία που οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί, παρουσιάζοντας παράλληλα με γλαφυρό τρόπο της ζωή μιας από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της αυτοκίνησης, του Enzo Ferrari.

Η πολυαναμενόμενη ταινία Ferrari θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Ιανουαρίου, σε διανομή της TFG (The Film Group). Μια ταινία του Michael Mann, με σενάριο των Troy Kennedy Martin και Brock Yates, που παρουσιάζει γλαφυρά τη ζωή του Enzo Ferrari, με τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, αλλά και τις δύσκολες επαγγελματικές, που ξεπέρασε για να δημιουργήσει ένα θρύλο της αυτοκίνησης.

Μπείτε στο διαγωνισμό των 4ΤΡΟΧΩΝ και δείτε πρώτοι την ταινία Ferrari

Ferrari movie

Παράλληλα, στις μεγάλες οθόνες παρουσιάζεται η αναβίωση των αγώνων της δεκαετίας του ’60, με μάχες από το Mille Miglia, τον Enzo να παρακολουθεί την εξέλιξη ενός οδηγού αλλά και την προσωπική ζωή του, με τη σύζυγό και την οικογένειά του, με συναίσθημα αγάπη, αλλά διαφωνίες. Η δράση με αυτοκίνητα είναι στο επίκεντρο και φυσικά δεν δίνονται απλόχερα στην ταινία.

Ferrari movie

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Adam Driver, ο οποίος υποδύεται τον Enzo Ferrari, έχοντας στο πλευρό του στο ρόλο της συζύγου του την Penelope Cruz. Δίπλα τους οι Shailene Woodley, Patrick Dempsey ως Piero Taruffi, Jack O’Connell ως Peter Collins, Sarah Gadon ως Linda Christian και Gabriel Leone ως Alfonso de Portago.

Ferrari movie

Ακολουθεί το ελληνικό trailer της ταινίας και η υπόθεση: «Το καλοκαίρι του 1967, ο πρώην οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Enzo Ferrari βρίσκεται σε κρίση. Με την εταιρεία του στα πρόθυρα της πτώχευσης και τον γάμο του να βιώνει την τραυματική απώλεια του ενός γιου, ο Ferrari εναποθέτει την ελπίδα για την σωτηρία τους σε έναν αγώνα δρόμου 1000 μιλίων στην Ιταλία, τον εμβληματικό Mille Miglia».

Ferrari movie

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ferrari movie
  • Ferrari movie
  • Ferrari movie
  • Ferrari movie
  • Ferrari movie
  • Ferrari movie
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ