Επικαιρότητα Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων – συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στην καρδιά του καλοκαιριού και σε 24ωρη βάση το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων του Δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και παρά την πανδημία ολοκληρώθηκε αίσια μια σειρά από παρεμβάσεις σε δεκάδες δρόμους της πόλης. Ο Δήμος Αθηναίων προχωρά πλέον σε νέες ασφαλτοστρώσεις, σε κεντρικές οδούς και σε μικρότερες με χαμηλότερο κυκλοφοριακό φορτίο, στοχεύοντας σε ένα πιο σύγχρονο και φιλικό για κατοίκους και επισκέπτες οδικό δίκτυο.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε περισσότερους από 80 δρόμους, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ακόμη και μέσα στην περίοδο του lockdown με τον περιορισμό της κυκλοφορίας να διευκολύνει την ολοκλήρωσή τους, η αρμόδια Διεύθυνση Οδοποιΐας Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων Xώρων προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε νέες εργασίες, σε 17 δρόμους της πρωτεύουσας ενώ άλλοι 14 προστίθενται έως τις αρχές του Αυγούστου.


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΑΝΤΙΣΘΕΝΟΥΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΧ. ΚΥΡΟΥ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΝΩΝΑΚΡΙΔΟΣ, ΚΡΗΣΙΛΑ, ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ, ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ, ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΔΟΥΚΑ


 

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της δεκαετίας του '80;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου