top icon
Επικαιρότητα

Δήμος Πειραιά: Βραβεύτηκε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ferrari Road Show 2021»

Με το αργυρό βραβείο στην κατηγορία διοργάνωσης εκδηλώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού (Best Sports Events/ Motorsports) βραβεύθηκε ο Δήμος Πειραιά, στην εκδήλωση επιχειρηματικών βραβείων «Sports Marketing Awards 2022».

Ειδικότερα, ο Δήμος Πειραιά βραβεύτηκε για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «Ferrari Road Show 2021», η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2021». Η δράση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ, συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας «Passione Rossa». Στο πλαίσιο αυτό, έφτασαν στον Πειραιά 30 ξεχωριστές Ferrari- μεταξύ των οποίων και ορισμένα σπάνια μοντέλα -οι οποίες φωτογραφήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά.

Ferrari Road Show 2021

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευσαν στο Πασαλιμάνι, ενώ 30 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν ένα από αυτά. Όπως είναι ήδη γνωστό, το χρυσό βραβείο στα «Sports Marketing Awards 2022» απέσπασε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ