top icon
Ελλάδα

Δώρο τα καύσιμα της χρονιάς από την ελίν – Δείτε πώς θα κερδίσετε

Η ελίν αυτά τα Χριστούγεννα κάνει δώρο τα καύσιμα της χρονιάς για το 2024 και εύχεται Happy Fuel Year.

Επιλέγοντας τα πρατήρια ελίν για τις μετακινήσεις σας τις ημέρες των γιορτών, μπορείτε να λάβετε μέρος στον πιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με δώρο τα καύσιμα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Από 11/12/23 έως και 08/01/24, με την αγορά καινοτόμων καυσίμων Crystal Next αξίας 30 ευρώ και άνω, λαμβάνεις αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα χαρίσει σε 5 μεγάλους τυχερούς τα καύσιμα της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, οι τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 1.800 ευρώ (150€/μήνα) για έναν ολόκληρο χρόνο μέσω του ελίν up, τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν στα πρατήρια της ελίν.

H ενέργεια ισχύει για τα μέλη του προγράμματος ελίν up επιβράβευση.

Όσοι είναι ήδη μέλη του προγράμματος, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σκανάρουν την κάρτα μέλους τους κατά την αγορά των καυσίμων. Όσοι δεν είναι μέλη, πριν την αγορά καυσίμων μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή elin up, διαθέσιμη δωρεάν για iOS και android, είτε εκδίδοντας μία κάρτα μέλους στο πλησιέστερο πρατήριο ελίν.

Όσο περισσότερες φορές βάλετε καύσιμα στα πρατήρια ελίν, τόσο αυξάνετε τις συμμετοχές σας στην κλήρωση και τις πιθανότητες να είσαστε ανάμεσα στους νικητές.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2024.

ελίν elin

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ