top icon
Ελλάδα

Young Car Mechanic 2024: Ο δρόμος προς τον μεγάλο τελικό

Ο εθνικός τελικός του διαγωνισμού Young Car Mechanic 2024, για τους σπουδαστές μηχανολογίας, είναι προ των πυλών.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, η νέα γενιά μηχανικών, που ως στόχο έχει το ένα και μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στο Διεθνή Τελικό του Young Car Mechanic 2024, θα περιμένει το κοινό στις εγκαταστάσεις της Papadakis Bros (Λ. Γελάς 29, Ελευσίνα).

Εκεί όπου ο ένας από τους 11 νέους Έλληνες μηχανικούς που θα αξιολογηθούν, θα περάσει στην επόμενη φάση που είναι ο δρόμος για τον μεγάλο διεθνή τελικό του διαγωνισμού Young Car Mechanic 2024.

Young Car Mechanic

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τους κορυφαίους νέους μηχανικούς, από 13 χώρες, όπως θα έχουν προκύψει από τη δική τους αξιολόγηση. Στόχος και ευχή όλων η καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό, με τη σημαία να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Παράλληλα με την αξιολόγηση των 11 καλύτερων Ελλήνων νέων μηχανικών, ο κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά οχήματα της KEMA MOTORS, αγωνιστικά αυτοκίνητα των Drift Pilots, μοτοσυκλέτες CF από την Auto Motor House, να παρακολουθήσει τεχνικά σεμινάρια από τα μεγαλύτερα εργοστάσια Aftermarket αλλά και να συζητήσει σχετικά με μία επαγγελματική σταδιοδρομία με ανθρώπους τόσο της INTERCARS όσο και της PAPADAKIS BROS. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Young Car Mechanic

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό, μοναδικό στο είδος του, που διοργανώνει η INTERCARS σε Διεθνές επίπεδο και δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές μηχανολογίας να δοκιμάσουν τις ικανότητες και την αντοχή τους, με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή τους στο μεγάλο Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί στη Λιθουανία, τον Ιούνιο. Μία πραγματικά ξεχωριστή και καθοριστικής σημασίας κοινωνική προσφορά της INTERCARS για την παρουσία της εκπαιδευτικής κοινότητας στο παρόν και το μέλλον της Αυτοκίνησης.

Young Car Mechanic

Για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό προορισμό, οι σπουδαστές πέρασαν από δύο στάδια on-line αξιολόγησης θεωρητικών τεχνικών γνώσεων, ενώ οι 11 επικρατέστεροι θα αξιολογηθούν σε τεχνικές δεξιότητες από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο χώρο του Aftermarket στο live τελικό που θα οργανωθεί κατ’ αποκλειστικότητα από την INTERCARS Ελλάδος στις 20-21 Απριλίου. Ο τελικός νικητής θα είναι και ο εκλεκτός που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Διεθνή Τελικό με αξιώσεις για πλούσια δώρα, χρηματικό έπαθλο αλλά κυρίως προοπτικές για μία λαμπρή επαγγελματική καριέρα.

Μεθοδικότητα, Υπομονή, Τακτικότητα, Επιμονή, Ψυχραιμία, Γνώση και Αντίληψη είναι τα ταλέντα που ξεχώρισαν τους 11 ικανότερους απ’ όλη την Ελληνική Επικράτεια και θα οδηγήσουν τον έναν στη Λιθουανία σηκώνοντας στις πλάτες του περήφανα το χρίσμα του καλύτερου Έλληνα Young Car Mechanic για το 2024.

Young Car Mechanic

Καθώς κάθε χρόνο ο διαγωνισμός προσελκύει τα φώτα της μεγάλης Aftermarket κοινότητας τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, ο κάθε νέος θα δοκιμάσει τις γνώσεις και τα όρια του στον τομέα της μηχανολογίας με αξιοκρατικά κριτήρια, θα έχει την ευκαιρία να αναδειχτεί στο στίβο της μηχανολογίας και θα αξιολογηθεί από δεκάδες εταιρίες και επιχειρήσεις του χώρου που ίσως του προσφέρουν μοναδικές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου θα αναδειχθεί ο ένας νικητής από τους 11 καλύτερους νέους μηχανικούς στην Ελλάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό, με το εισιτήριο για το συναρπαστικό αυτό ταξίδι να το προσφέρει η INTERCARS.

Δείτε επίσης: Τo Διαγωνισμό FORMULA STUDENT GREECE

Young Car Mechanic

Young Car Mechanic 2024

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ