top icon
Ελλάδα

Young Car Mechanic, ο διαγωνισμός για τους σπουδαστές Μηχανολογίας

Το Young Car Mechanic είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από την Intercars και προσφέρει προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης στους σπουδαστές Μηχανολογίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η χώρα μας συμμετέχει στον Διεθνή Διαγωνισμό Young Car Mechanic, οποίος διοργανώνεται σε 12 χώρες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία ζωής καθώς δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές μηχανολογίας να διεκδικήσουν μία θέση στο διεθνή τελικό με αξιώσεις για πλούσια δώρα, χρηματικά έπαθλα αλλά κυρίως προοπτικές για μία λαμπρή επαγγελματική καριέρα.

Young Car Mechanic

Πώς θα λάβεις μέρος στο Young Car Mechanic;

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες και την αντοχή τους, με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή τους στο μεγάλο Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Λιθουανία.

Για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό προορισμό, θα πρέπει να περάσουν από 2 στάδια online αξιολόγησης θεωρητικών τεχνικών γνώσεων, ενώ οι 10 επικρατέστεροι θα αξιολογηθούν σε τεχνικές δεξιότητες από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο χώρο του Aftermarket σε έναν live τελικό που θα διεξαχθεί σε χώρο έκπληξη εντός Αττικής και θα οργανωθεί από την INTERCARS Ελλάδος στις 20-21 Απριλίου.

Ο τελικός νικητής θα είναι και ο εκλεκτός που θα δει το όνομά του ανάμεσα σε αυτά των φιναλίστ των υπολοίπων χωρών.

Η πρόσκληση συμμετοχής είναι Δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές Μηχανολογίας, Ηλεκτροτεχνίας και Μηχανοτρονικής, όλων των επιπέδων εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, ΤΕΣ, ΙΕΚ, ΤΕΙ/ΑΕΙ κτλ), αρκεί να είναι γεννημένοι μετά την 01.01.2002 και να έχουν αποδεδειγμένα ενεργή φοίτηση την περίοδο του διαγωνισμού.

Young Car Mechanic

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να επισκεφθεί την ιστοσελίδα: https://www.youngcarmechanic.com/ συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. Αμέσως μετά θα λάβει μέσω mail τους προσωπικούς κωδικούς που θα του επιτρέπουν την είσοδο στην πλατφόρμα αξιολόγησης και το ταξίδι ξεκινά!

Μεθοδικότητα, υπομονή, τακτικότητα, επιμονή, ψυχραιμία, γνώση και αντίληψη είναι τα Ταλέντα που θα ξεχωρίσουν τους 10 Ικανότερους απ’ όλη την Ελληνική επικράτεια και θα οδηγήσουν τον Έναν στη Λιθουανία σηκώνοντας στις πλάτες του περήφανα το χρίσμα του καλύτερου Έλληνα Young Car Mechanic για το 2024.

Καθώς κάθε χρόνο ο διαγωνισμός προσελκύει τα φώτα της μεγάλης Aftermarket κοινότητας τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, ο κάθε νέος θα δοκιμάσει τις γνώσεις και τα όρια του στον τομέα της μηχανολογίας με αξιοκρατικά κριτήρια, θα έχει την ευκαιρία να αναδειχτεί στο στίβο της μηχανολογίας και θα αξιολογηθεί από δεκάδες εταιρίες και επιχειρήσεις του χώρου που ίσως του προσφέρουν μοναδικές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ FORMULA STUDENT GREECE

Young Car Mechanic

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ