top icon
Επικαιρότητα

Δράσεις οδικής ασφάλειας από την Τροχαία Κοζάνης

Φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας διανεμήθηκαν σε οδηγούς και πεζούς από την Τροχαία Κοζάνης, σε συνεργασία με τον σύλλογο ΑμεΑ της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Ενημερωτικά φυλλάδια διανεμήθηκαν από τον Διοικητή και το αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, από κοινού με τον σύλλογο ΑμεΑ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε οδηγούς, συνοδηγούς και πεζούς στην πόλη της Κοζάνης, που περιείχαν συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών και πεζών τις εορταστικές αυτές ημέρες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί παρουσία του Άγιου Βασίλη διένειμαν έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο με τίτλο «Ο Σεβασμός στον συνάνθρωπο είναι ηθική υποχρέωση και πράξη αγάπης» το οποίο περιείχε χρηστικές οδηγίες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής συμπεριφοράς, δίνοντας ταυτόχρονα συμβουλές, γλυκίσματα, ευχές και συμβολικά δώρα σε οδηγούς και πεζούς.

Η διανομή των εν λόγω ενημερωτικών φυλλαδίων έχει ως στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθότι κάθε χρόνο πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών των Χριστουγέννων, παρατηρείται αύξηση της κίνησης των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο Εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ