top icon
Επικαιρότητα

Ελλάδα – Σοκ από σειρά εμπρηστικών επιθέσεων σε σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων με στόχο σταθμευμένα αυτοκίνητα χθες το βράδι, κυρίως στις περιοχές της Νίκαιας και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με ορισμένα από αυτά να σχετίζονται με τα όσα ακολούθησαν τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού από hooligans σε αγώνα βόλεϊ.

Ένα «εκδικητικό» σερί τυφλών εμπρηστικών επιθέσεων ξετυλίχθηκε χθες το βράδι, με στόχο σταθμευμένα ιδιωτικά αυτοκίνητα. Συνολικά επτά αυτοκίνητα καταστράφηκαν εντελώς ή υπέστησαν ζημιές σε περιοχές της Αττικής. Εμπρηστικές επιθέσεις εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα σε έκθεση αυτοκινήτων στην περιοχή της Νίκαιας και σε σταθμευμένα οχήματα στον Άγιο Παντελεήμονα, στη Γλυφάδα και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις τρεις το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Ρεμούνδου στον Άγιο Παντελεήμονα και καταστράφηκαν εντελώς δύο αυτοκίνητα. Άλλο ένα ακόμη, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Νωρίτερα, είχαμε φωτιά σε αυτοκίνητα έξω από έκθεση αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νίκαια. Έγιναν ζημιές σε δύο από αυτά. Μια ώρα πριν, ακόμη μία εμπρηστική επίθεση έλαβε χώρα στη Γλυφάδα, σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Νεκταρίου, στο οποίο έγιναν ζημιές. Τέλος, αργά το βράδι στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και στην οδό Μακρυγιάννη, άλλο ένα αυτοκίνητο έπαθε ζημιές από φωτιά που προκάλεσαν άγνωστοι. Στο σημείο έφθασαν πυροσβέστες, με δύο οχήματα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ