top icon
Κόσμος

Έκθεση αυτοκινήτων παρατημένη στα χέρια βανδάλων (video)

Μια ανεξήγητη περίπτωση εγκατάλειψης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα κανάλι του YouTube.

Το κανάλι Forgotten Buildings του YouTube έφερε στη δημοσιότητα μια έκθεση αυτοκινήτων στη Γερμανία που γνώρισε μια ανεξήγητη εγκατάλειψη και έπεσε στα χέρια διαρρηκτών και βανδάλων, που την έχουν φέρει σε μια εξαιρετικά άσχημη και δυσάρεστη κατάσταση.

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πολλά, καθώς μέσα σε αυτήν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα παρατημένα, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα καθημερινότητας, που υποδεικνύουν μια βιαστική φυγή των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με το video που παρουσιάζει αυτή την έκθεση, αυτή ήταν ιδιοκτησίας δύο αδελφών, οι οποίοι μοιράζονταν τις ευθύνες. Ο ένας ήταν υπεύθυνος πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων και ο άλλος ήταν υπεύθυνος του συνεργείου.

Η έκθεση εμπορεύονταν αρχικά αυτοκίνητα της ρωσικής Lada, ενώ στις αρχές του αιώνα μας, σταμάτησε άλλαξε και έγινε αντιπροσωπεία της Kia. Αυτό κράτησε για περίπου 10 χρόνια, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 2009 μια διαφωνία μεταξύ των αδελφών έφερε την οριστική ρήξη και την εγκατάλειψη της έκθεσης.

Ωστόσο, όπως φαίνεται σε κάποιο παρατημένο ημερολόγιο, το συνεργείο φαίνεται να συνέχισε για κάποιο διάστημα ακόμα τις επισκευές, άγνωστο με ποιον υπεύθυνο, μέχρι και το 2019. Εξάλλου εκεί βρέθηκε ένα Kia Ceed, το οποίο είχε την… τύχη και των υπόλοιπων αυτοκινήτων που έμειναν παρατημένα στην έκθεση.

Πέρα από τις κλοπές που έγιναν και αφορούν ανταλλακτικά και υλικά, τα αυτοκίνητα είναι κατεστραμμένα, ενώ και η έκθεση και οι υπόλοιποι χώροι είναι σε άσχημη κατάσταση. Μυστήριο πάντως παραμένει γιατί υπήρξε αυτή η εγκατάλειψη, χωρίς προηγουμένως να γίνει καμία διαχείριση της περιουσίας.

Germany-Car-Dealership

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ