top icon
Κόσμος

Συλλογή αυτοκινήτων αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων (video)

Η πιο εξωφρενική συλλογή με 120 σπάνια αυτοκίνητα ενός Αυστραλού αποκαλύπτεται σε αυτό το video.

Ένας Αυστραλός επιχειρηματίας, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και λατρεία για τα αυτοκίνητα, έχει δημιουργήσει μια συλλογή εξαιρετικά ξεχωριστή, καθώς περιλαμβάνει 120 αυτοκίνητα. Στόχος μάλιστα είναι να κάνει ακόμα μεγαλύτερη αυτή τη συλλογή, καθώς όπως τόνισε θέλει στα αμέσως επόμενα χρόνια να φτάσει τα 190 αυτοκίνητα.

Είναι μια από τις κορυφαίες συλλογές στον κόσμο, με supercar και hypercar, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε video και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι πιο εντυπωσιακή από όσο μπορεί να φαντάζεσαι.

car collection australia

Το όνομα του κατόχου αυτής της συλλογής είναι Laurence Escalante και είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Virtual Gaming Worlds, μιας ιστοσελίδας τυχερών παιχνιδιών. Τα μεγαλύτερα κέρδη του τα έκανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με την περιουσία του να υπολογίζεται σε πάνω από τρία δισεκατομμύρια δολάρια.

Το εντυπωσιακό γκαράζ του βρίσκεται στο Περθ της Αυστραλίας και όπως αποκαλύπτεται στο video, πέρυσι τέτοια εποχή είχε μόλις… 49 αυτοκίνητα. Λέμε μόλις, γιατί σήμερα έχει φτάσει τα 120 οχήματα, ενώ αναμένει ακόμα 70 μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η πανάκριβη συλλογή που υπολογίζεται ότι στοιχίζει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια Aston Martin Valkyrie που είναι η μοναδική στην Αυστραλία.

car collection australia

Επίσης έχει δύο McLaren μια Mercedes-Benz SLR, μια Lamborghini Essenza SCV12 και μια Ferrari FXX K Evo. Ακόμα, είναι κάτοχος μιας Lamborghini Countach LPI 800-4, μιας Bugatti Chiron Super Sport, μιας McLaren P1, μιας Ferrari Daytona SP3 και μιας Bugatti Bolide, η οποία έχει παραγγελθεί και θα πάρει άδεια για δημόσια χρήση στο δρόμο, παρά το γεγονός ότι η γαλλική μάρκα την εξελίσσει ως ένα τέρας μόνο για πίστα.

Όλα τα αυτοκίνητα, όπως δηλώνει ο κάτοχος τους, τα χρησιμοποιεί συχνά και δεν τα έχει απλώς παρκαρισμένα στο γκαράζ του, όπως συνηθίζουν οι κάτοχοι μεγάλων συλλογών τέτοιου τύπου. Δείτε την εντυπωσιακή συλλογή στο video που ακολουθεί.

car collection australia

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ