top icon
Κόσμος

Βρέθηκε θησαυρός αυτοκινήτων σε αποθήκη (video)

Πάνω από 200 σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα εντοπίστηκαν σε αποθήκη, με την αξία τους να εκτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ.

Κατά καιρούς, εντοπίζονται σε αποθήκες και αχυρώνες αυτοκίνητα τα οποία έχουν ξεχαστεί από τους ιδιοκτήτες τους. Η πρόσφατη ανακάλυψη ωστόσο, δεν έχει προηγούμενο, αφού αποτελείται από τουλάχιστον 200 σπάνια οχήματα.

Σε αυτή την τεράστια αποθήκη που δίνει την αίσθηση παρατημένου μουσείου και βρίσκεται κάπου στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε μια εντυπωσιακή συλλογή κλασικών αυτοκινήτων των Mercedes-Benz, Rolls-Royce, Ford, Cadillac και πολλών ακόμη εταιρειών.

αποθήκη

Στο βίντεο βλέπουμε μια κόκκινη Shelby Mustang – πιθανώς μια GT500 του 1969 – μια σπάνια cabrio Shelby GT500KR του 1968, ένα Volvo P1800, κάποιες Cadillac των δεκαετιών του 1920 και του 1930, μια υπέροχη κλασική RR, ένα 851 SC Speedster του 1935 αντίστοιχο κομμάτι πωλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία για 747.500 $ – δύο ακόμη Auburn Boattail Speedsters, κάποιες παλιές Mercedes κι άλλα κλασικά τετράτροχα αριστουργήματα.

Πληροφορίες σχετικά με την ιστορία αυτών των αυτοκινήτων, ποιος μπορεί να τα κατέχει ή πού βρίσκεται η αποθήκη δεν αναφέρονται. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, η αξία αυτών των οχημάτων ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια, παρότι ορισμένα έχουν σκουριάσει και σχεδόν όλα βρίσκονται κάτω από στρώσεις σκόνης.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ