top icon
Κόσμος

Μια «χρυσή» συλλογή αυτοκινήτων βρέθηκε σε αποθήκη (video)

Ξεχασμένη σε μια αποθήκη βρέθηκε μια συλλογή αυτοκινήτων, αξίας πολλών εκατομμυρίων, με αυτοκίνητα που είχαν ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Βλέποντας αυτά τα video αναρωτιέσαι, πώς γίνεται κάποιος άνθρωπος να έχει μια τέτοια συλλογή και να την εγκαταλείπει μέσα σε μια αποθήκη. Αυτοκίνητα που οι λάτρεις του είδους βλέπουν στα όνειρά τους και σίγουρα θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους, βρέθηκαν σε μια αποθήκη στην Αλαμπάμα της Αμερικής.

συλλογή αυτοκινήτων

Τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν και ευτυχώς δεν τα παράτησαν εκεί να σκουριάζουν, ήταν 23, με ορισμένα από αυτά να είναι σχεδόν του… κουτιού. Με ελάχιστα χιλιόμετρα στο οδόμετρό τους. Όπως μια ZR-1 του 1990 που είχε μόλις 40 χιλιόμετρα ή μια πιο παλιά, του 1979 Stingray με 60 χιλιόμετρα.

Η ZR-1 ήταν μέρος της μεγάλης όπως φαίνεται συλλογής Corvette που έφτανε τις εννέα στον αριθμό και ήταν παρκαρισμένες η μία δίπλα στην άλλη. Η ιστορία για τη συγκεκριμένη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το κανάλι John Clay Wolfe Show στο YouTube.

συλλογή αυτοκινήτων

Δίπλα στις Corvette βλέπουμε και ένα pickup Chevrolet 454 SS, με επίσης ελάχιστα, μόλις 40 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, το οποίο, με την ισχύ του, τότε που παρουσιάστηκε το 1990, ήταν αυτό που έδωσε μια άλλη διάσταση στα επαγγελματικά.

Η συλλογή ήταν ιδιοκτησίας του Earl Trammel, ενός επιχειρηματία με έδρα την Αλαμπάμα της Αμερικής, ο οποίος απεβίωσε το 2022 και κληροδότησε τα αυτοκίνητα στην πρώην σύζυγό του.

cars in barn

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ