top icon
Επικαιρότητα

Η Avis πρωτοπορεί με καινοτόμες υπηρεσίες και προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες μετακίνησης

Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα, όπως το Avis Easy Leasing και το Switch by Avis, η Νο 1 εταιρεία στο χώρο του leasing στην Ελλάδα προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα σε μια εποχή όπου η ηλεκτρική κινητικότητα έχει τον πρώτο λόγο.

Η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πλέον «μόδα» αλλά η «νέα κανονικότητα» στο μαγικό κόσμο της σύγχρονης κινητικότητας καθώς όλο και περισσότεροι κατασκευαστές εντάσσουν στην πολυσχιδή τους γκάμα ηλεκτρικά οχήματα μηδενικών εκπομπών με προηγμένα τεχνολογικά – και όχι μόνο – χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το περιβάλλον η Avis έρχεται να προσφέρει σήμερα μοναδικές λύσεις και προηγμένες υπηρεσίες καθιστώντας το leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου πιο προσιτό από ποτέ, τόσο σε ιδιώτες πελάτες που αναζητούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους EV, όσο και σε επαγγελματίες που θέλουν να γλυτώσουν περιττά έξοδα δεσμεύσεις.

Leasing: Γιατί να το επιλέξω

Στη σύγχρονη αυτοκινητική σκακιέρα και με δεδομένες τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο και την αγορά, η επιλογή του leasing όσον αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία αποτελεί όχι μόνο την πιο έξυπνη αλλά και την πιο συμφέρουσα πρόταση για κάθε πελάτη. Τα πλεονεκτήματά του είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς το leasing δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το νέο όχημα που επιθυμούν χωρίς την ανάγκη για άμεση καταβολή μεγάλου ποσού ή ακόμα και χωρίς προκαταβολή, σε συνδυασμό με απαλλαγή από τα έξοδα συντήρησης.

Τι μου προσφέρει το Avis Easy Leasing;

Η Avis, μέσα από το ανανεωμένο MyAvis.gr και την υπηρεσία Avis Easy Leasing, προσφέρει την πιο εύκολη, ευέλικτη και 100% online διαδικασία δημιουργίας εξατομικευμένου πακέτου leasing για κάθε τύπο οχήματος.  Με αυτή την υπηρεσία μπορείτε:

  • Να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως η διάρκεια του συμβολαίου, η προκαταβολή, ο αριθμός των χιλιομέτρων, ακόμη και το χρώμα του αυτοκινήτου της επιλογής σας.
  • Όλα αυτά μπορείτε να τα διαχειριστείτε.. από την άνεση του καναπέ του σπιτιού σας, πλήρως ηλεκτρονικά από την οθόνη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας τηλεκφώνου.

Επισκεφτείτε το MyAvis.gr για να ανακαλύψετε τώρα τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και κάντε σήμερα το πιο εύκολο και γρήγορο leasing αυτοκινήτου.

Τι είναι το Switch by Avis;

Θέλετε νέο αυτοκίνητο άμεσα και με τους καλύτερους όρους; Το Switch by Avis έχει τη λύση προσφέροντας τη δυνατότητα να έχετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε χωρίς περιττές δεσμεύσεις, άμεσα σε δύο μόλις ημέρες

  • Επιλέξτε την κατηγορία του οχήματος που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας καθώς και την περιοχή παραλαβής αυτοκινήτου
  • Εφόσον το επιθυμείτε, επιλέξτε επιπλέον πακέτο παροχών
  • Δημιουργήστε online το δικό σας προφίλ με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής

Τα προνόμια που παρέχει στους πελάτες το Switch by Avis είναι πραγματικά μοναδικά:

  • 0% προκαταβολή
  • Χωρίς κόστος εγγραφής
  • Ευέλικτη χρονική δέσμευση με ελάχιστη διάρκεια συνδρομής τον 1 μήνα
  • Ανανέωση συνδρομής για όσο το επιθυμείτε χωρίς ρήτρα
  • Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας οχήματος

Θέλετε λοιπόν να απολαύστε την οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου για λίγους μήνες και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα όχημα άλλης κατηγορίας για όσο διάστημα επιθυμείτε; Τώρα όλα είναι δυνατά με την υπηρεσία Switch by Avis! Και μάλιστα με All Inclusive μίσθωμα, χωρίς κρυφές χρεώσεις και όρους, καθώς στο μηναίο αντίτιμο που καταβάλει κάθε πελάτης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο ΦΠΑ, η μικτή ασφάλεια με ποσό ευθύνης, η ασφάλεια κλοπής, επίσης με ποσό ευθύνης, το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου εκείνου για την αντικατάσταση ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και η οδική βοήθεια.

Χρειάζεστε άραγε κάτι καλύτερο από το Switch by Avis;

Avis

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ