top icon
Ελλάδα

Ποια εταιρεία ενοικίασης και leasing στην Ελλάδα πήρε τον τίτλο «Great Place to Work»

Ένα από τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα διαθέτει η εταιρεία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων Avis στην Ελλάδα, σύμφωνα με Διεθνή Οργανισμό.

Μια πολύ σημαντική διάκριση που αποδεικνύει ότι η Avis έχει τους εργαζόμενους στο επίκεντρο, έλαβε η ομώνυμη εταιρεία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ειδικότερα, η Avis αξιολογήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό «Great Place to Work», στο τομέα της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος, λαμβάνοντας τη σχετική πιστοποίηση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο οργανισμός, αξιολογεί ετησίως την ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος σε χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως και τις πιστοποιεί ως «Great Place to Work». Ο στόχος του Οργανισμού είναι η ανάδειξη εταιρειών που λειτουργούν έχοντας τους εργαζομένους στο επίκεντρο της λειτουργίας τους και προάγουν πρακτικές συνυφασμένες με μια εταιρική κουλτούρα όπου κυριαρχεί η εμπιστοσύνη.

Οι εταιρείες που διακρίνονται, λαμβάνουν την πιστοποίηση, εφόσον ένας ικανοποιητικός αριθμός εργαζομένων απαντήσει στην έρευνα η οποία αφορά σε μια διερεύνηση και κατανόηση τους εργασιακού περιβάλλοντος και της εργασιακής κουλτούρας της κάθε εταιρείας.

εταιρεία ενοικίασης

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο κ. Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis, δήλωσε:

«Η διάκριση της Avis ως Great Place to Work, αντικατοπτρίζει την προσήλωσή μας στη φροντίδα και συνεχή εξέλιξη του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Οι άνθρωποί μας, με την προσήλωση και τον επαγγελματισμό τους, κατορθώνουν καθημερινά να θέτουν την εταιρεία μας ως έναν από τους καλύτερους εργασιακούς προορισμούς. H Avis, πιστή στις αρχές που τη διέπουν και στις δεσμεύσεις ως προς την παροχή υπηρεσιών της, συνεχίζει να αποσκοπεί στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, με τους Ανθρώπους της να παραμένουν πάντα στο επίκεντρο».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ