top icon
Αγορά

Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ.

Γνώρισε την ολοκαίνουρια BMW X2 και για πρώτη φορά την 100% ηλεκτρική BMW iX2 στις εκθέσεις της Σπανός ΑΕ., Λ. Συγγρού 299 & Λ. Βουλιαγμένης 99. Κλείσε ένα test drive στο https://bmw-spanos.gr/contact-us.

Η νέα BMW X2 είναι ένα SUV που προσφέρει σήμερα την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην πολυτέλεια και τις επιδόσεις. Με μοναδική σχεδίαση, χαρακτηρίζεται από τις δυναμικές γραμμές και την αθλητική της εμφάνιση, διαθέτοντας σημαντικά μεγαλύτερες διαστάσεις και μια σιλουέτα με κουπέ χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικοί στην εμπρός όψη της νέας BMW X2 είναι οι εντυπωσιακοί προβολείς LED και η σχεδόν εξαγωνική μάσκα νεφρών της BMW, η οποία διατίθεται με προαιρετικό φωτισμό περιγράμματος BMW Iconic Glow. Στη λίστα των επιλογών περιλαμβάνονται επίσης οι προσαρμοζόμενοι προβολείς LED με αντιθαμβωτική δέσμη matrix για τη μεγάλη σκάλα.

BMW X2

Η γραμμή οροφής, η οποία ρέει απρόσκοπτα μέχρι το πίσω μέρος, διαμορφώνει μια λεπτή, κουπέ σιλουέτα και αναλογίες με το χαρακτηριστικό στυλ ενός SAC της BMW. Στο πίσω μέρος, οι έντονα προτεταμένοι θόλοι των τροχών και οι μυώδεις ώμοι κλέβουν την παράσταση. Το πακέτο M Sport διατίθεται για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX2, προσφέροντας επίσης αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες εξωτερικές λεπτομέρειες.

BMW X2

Στο εσωτερικό της νέας BMW X2 συναντά κανείς εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, πρωτοποριακή τεχνολογία, εργονομία και άνεση. Συνολικά, το premium εσωτερικό διαθέτει μια μοντέρνα ατμόσφαιρα, με τον κομψό πίνακα οργάνων, που φιλοξενεί την κυρτή οθόνη BMW Curved Display, να πλαισιώνεται στην καμπίνα από ένα «αιωρούμενο» υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου.

BMW X2

H πλούσια γκάμα κινητήριων συνόλων της νέας BMW X2 περιλαμβάνει τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 lt από την πιο πρόσφατη αρθρωτή γενιά μονάδων της οικογένειας Efficient Dynamics, ο οποίος τροφοδοτεί την έκδοση sDrive20i αποδίδοντας 170 ίππους. Ο 4κύλινδρος κινητήρας diesel των νέων X2 sDrive18d και xDrive20d έχει αναβαθμιστεί εκτενώς και αποδίδει μέγιστη ισχύ 150 και 163 ίππων αντίστοιχα. Το μοντέλο επιδόσεων M35i xDrive διατίθεται με 4κύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει ισχύ 300 ίππων.

BMW X2

Εκτός από τις θερμικές εκδόσεις, διαθέσιμη για πρώτη φορά είναι και η αμιγώς ηλεκτρική iX2, η οποία διατίθεται στην έκδοση xDrive30 με τις δύο ενσωματωμένες ηλεκτρικές μονάδες να αποδίδουν 313 ίππους.

Γνώρισε την ολοκαίνουρια BMW X2 και για πρώτη φορά την 100% ηλεκτρική BMW iX2 στη Σπανός ΑΕ.!

Κλείσε ένα Test Drive στο https://bmw-spanos.gr/contact-us

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ