top icon
Επικαιρότητα

Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι

Με σύνθημα «Καθαρές Πινακίδες-Ασφαλέστεροι Δρόμοι», η εκστρατεία Clean Up-Safety Day του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις εννέα το πρωί, εθελοντές και μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» θα συναντηθούν στην Πλατεία Φαρμάκη της Ναυπάκτου, προκειμένου να καθαρίσουν και αποκαταστήσουν τις πινακίδες οδικής σήμανσης σε δρόμους της περιοχής, και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αθηνών μέχρι Οδό Ασκληπιού, στην οδό Γεωργίου Αθανασιάδη Νόβα μέχρι Εθνικής Αντιστάσεως και στην οδό Ναυμαχίας Ναυπάκτου. Με την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας, οι εθελοντές θα παραλάβουν ως συμβολικό και ιδιαίτερο χρηστικό δώρο το ανακλαστικό γιλέκο και το προστατευτικό καπέλο της δράσης.

Η συμμετοχή στις δράσεις αυτές γίνεται υπό την καθοδήγηση των έμπειρων μελών του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας και την τεχνογνωσία της 3Μ και είναι ανοιχτή σε όλους τους ευαισθητοποιημένους σε θέματα οδικής ασφάλειας πολίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ