top icon
Επικαιρότητα

Κινούμαι Ηλεκτρικά: παράταση ελέγχου αιτήσεων ως τα τέλη Δεκεμβρίου

Παράταση δύο μηνών, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021, έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στη χρονική διάρκεια του έργου με τίτλο «Υπηρεσίες υποστήριξης της Δράσης Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Το έργο έχει αναλάβει η εταιρεία DBC, με τη σχετική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της αναδόχου εταιρείας να υπογράφεται στα τέλη Απριλίου του 2021.

Μαζί με την παράταση, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφάσισε και την ανακατανομή του αριθμού των υπό έλεγχο αιτήσεων που αποτελούν το αντικείμενο του έργου, ως εξής:

Η εταιρεία υποχρεούται να ολοκληρώσει τον έλεγχο των δικαιολογητικών για ως 5.000 αιτήσεις που υποβλήθηκαν προς έγκριση. Επίσης, θα πρέπει να ολοκληρώσει τον έλεγχο των δικαιολογητικών για ως 4.000 αιτήματα πληρωμής που έχουν υποβληθεί. Η απόφαση για την έγκριση της παράτασης δεν επιφέρει επιπλέον δαπάνη για το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πέραν των ήδη οριζόμενων στην ισχύουσα σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακόμη, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφάσισε την έγκριση της μεταφοράς πίστωσης συνολικού ύψους 139.000 ευρώ για 118 ωφελούμενους. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την 14η στη σειρά, με την οποία εγκρίνεται η δαπάνη για την πληρωμή της ενίσχυσης σε ωφελούμενους της δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ