top icon
Επικαιρότητα

Με την Elastrak και τα ελαστικά Bridgestone οι διαιτητές δεν θα «γλιστράνε» πια στα γήπεδα

Με τα ελαστικά Bridgestone, η Elastrak ανακοινώνει την συνεργασία της σε επίπεδο χορηγίας με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και συγκεκριμένα με το απαραίτητο για την διεξαγωγή των αγώνων κομμάτι των διαιτητών.

Το βασικό μέρος της χορηγίας της Elastrak και των ελαστικών Bridgestone αφορά στην χορηγική εμφάνιση του συνόλου των διαιτητών  Α’ εθνικής Super League, Β’ εθνικής Super League 2, Γ’ εθνικής καθώς και όλων των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για 3 χρόνια.

Οι διαιτητές θα εμφανίζονται με ρουχισμό που θα φέρει την σήμανση Bridgestone στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε ολόκληρη την Αθήνα στις κατηγορίες Α’, Β’, Γ’ (σε όλους τους ομίλους) και σε όλα τα επίπεδα εφηβικών Κ18, παιδικών Κ16-Κ14-Κ12, παμπαιδικών Κ10-Κ8 κατηγοριών ανά εβδομάδα. Οι αγώνες που διεξάγονται είναι επαγγελματικού επιπέδου με ιδιαίτερα μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς στην Αθήνα εδρεύουν οι καλύτερες παραδοσιακά ομάδες.

Bridgestone - Elastrak

Επιπλέον, η χορηγία περιλαμβάνει την ψηφιακή προβολή των ελαστικών Bridgestone στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Αθηνών (www.epsath.gr), η οποία αποτελεί βασική πηγή ενημέρωσης χιλιάδων φιλάθλων κάθε εβδομάδα σχετικά με τους αγώνες αλλά και του συνόλου των διαιτητών, προπονητών, γιατρών, παικτών και παραγόντων.

Ο Σύνδεσμος Αθηναίων Διαιτητών αποτελεί τον πυλώνα των συνδέσμων καθώς είναι ο αρχαιότερος σύνδεσμος στην Ελλάδα που έχει αναδείξει πολλούς και σπουδαίους διαιτητές που διακρίθηκαν σε ελληνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει άψογη συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (ΕΠΣΑ) και επανδρώνει κάθε εβδομάδα 205 αγώνες σε ολόκληρη την Αθήνα.

Η Elastrak, παρέχοντας την ενεργή της στήριξη, εύχεται καλά και απρόσκοπτα «σφυρίγματα», που προάγουν την ευγενή άμιλλα και το υγιές πνεύμα του αθλητισμού!

Bridgestone - Elastrak

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Bridgestone - Elastrak
  • Bridgestone - Elastrak
  • Bridgestone - Elastrak
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ