top icon
Επικαιρότητα

Nέο Toyota C-HR: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες στην Ελλάδα– Από 29.130 € οι τιμές

H Toyota ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών για το νέο C-HR στην Ελλάδα. Δείτε πώς θα κάνετε online κράτηση και πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι παραδόσεις.

Από σήμερα, 1 Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων. Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν άμεση προτεραιότητα κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, αφού βέβαια ολοκληρώσουν τη διαδικασία ενδιαφέροντος αγοράς.

Toyota

Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.toyota.gr, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποια χρέωση.

Toyota

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.130 €, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων.

Τέλος του 2023 οι πρώτες παραδόσεις

Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8” και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Toyota

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο Toyota C-HR

Στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια.

Toyota

Όσο για τις παραδόσεις, αναμένεται να ξεκινήσουν για τους πρώτους πελάτες στα τέλη του 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Toyota C-HR
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ