top icon
Επικαιρότητα

Όλα τα μοντέλα της Jeep θα είναι στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023

Από 23 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου, το εκθεσιακό κέντρο του Κλειστού Γηπέδου Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) θα φιλοξενήσει όλα τα μοντέλα της Jeep.

Την μακρά παράδοση της Jeep στα αυτοκίνητα με περιπετειώδη χαρακτήρα, θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν όλοι όσοι επισκεφθούν την έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο του Κλειστού Γηπέδου Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Φυσικά σε πρώτο πλάνο θα βρίσκεται το ολοκαίνουργιο Avenger, έτοιμο να  αποκαλύψει όλα τα μυστικά του για το αυθεντικό στιλ και την υψηλή τεχνολογία που υιοθετεί σε κάθε τομέα, στοιχεία που το έχουν ήδη στέψει «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023.

Γύρω του θα βρίσκεται σε παράταξη πλήρης η γκάμα της μάρκας, ξεκινώντας με το νεανικό Renegade και το ιδανικό για τις δραστήριες οικογένειες Compass. Αμφότερα, μέσα από αποκλειστικά εξηλεκτρισμένες επιλογές καλύπτουν τόσο εκείνους που χρειάζονται ένα άνετο, ασφαλές και οικονομικό σε κατανάλωση SUV, όσο και εκείνους που αναζητούν ένα σκληροτράχηλο τετρακίνητο που να αντιμετωπίζει άνετα τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Jeep

Το θρυλικό Wrangler που στην εξηλεκτρισμένη εκδοχή 4xe συνδυάζει ιδανικά τις εκτός δρόμου δυνατότητες με την υψηλή αποδοτικότητα θα περιμένει το δικό του φανατικό κοινό, όπως ακριβώς και το Gladiator που υλοποιεί τη συνταγή του απόλυτου pick-up με υλικά Jeep.

Jeep

Τα εξειδικευμένα στελέχη πωλήσεων της μάρκας θα βρίσκονται εκεί για να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις τις καθημερινές από τις 15.00 έως και τις 21.00, ενώ τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 10.00 έως και τις 21.00.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ