top icon
Επικαιρότητα

Opel: Εκπτώσεις για τα Corsa, Astra, Mokka, Crossland και Grandland

Η Opel συνεχίζει τις εκπτώσεις σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της μέσω του προγράμματος Summer Sales.

Με την ανταπόκριση του κοινού να είναι μεγάλη, η Opel ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα Summer Sales συνεχίζεται.

Η γερμανική εταιρεία παρέχει τους καλύτερους όρους για την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, αφού προσφέρει Ειδικές Τιμές σε όλα τα μοντέλα της και μάλιστα, σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Opel

Έτσι, για λίγες ακόμα ημέρες, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις Εκθέσεις Opel σε όλη την Ελλάδα και να αποκτήσουν άμεσα το Opel της επιλογής τους, με τους καλύτερους όρους.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Corsa, το οποίο αναδείχθηκε ως το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς το πρώτο εξάμηνο του 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Opel

Φυσικά, από το Opel Summer Sales δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα γενιά του Astra, που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design, χάρη στη μοναδική του σχεδίαση. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για τα SUV της μάρκας, όπως το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Opel Astra 1.2 130 AT8

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Opel Summer Sales, τα αυτοκίνητα που είναι ετοιμοπαράδοτα και τις εκπτώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ