top icon
Πωλήσεις

Opel: Πρώτη στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Opel σημείωσε κορυφαία επίδοση στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

Τον Ιανουάριο του 2024 η Opel κατέκτησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων. Πιο αναλυτικά, είχε μερίδιο αγοράς 14,9% και επικράτησε σημαντικών ανταγωνιστών που έχει στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Με την επίδοση αυτή η Opel αποδεικνύει τη συνέπειά της στη στρατηγική εξηλεκτρισμού που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου, το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Opel, αφού σηματοδοτεί την επέτειο των 125 ετών της γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων.

Opel Mokka-e

Για να γιορτάσει αυτή την επέτειο, η Opel θα προσφέρει μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, καθώς, μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Βασικό πυλώνας της επιτυχίας αυτής είναι το Opel Mokka-e. Το μικρό SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 35%.

Opel Mokka-e

Παράλληλα, η Opel προσφέρει αυτή την περίοδο ένα ελκυστικό πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής». Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Opel, με πιο «καθαρούς» κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Opel Mokka-e

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ