top icon
Επικαιρότητα

Opel: Σε χαμηλότερες τιμές και ετοιμοπαράδοτα τα Corsa, Mokka, Crossland και Grandland

Η Opel προσφέρει τα μοντέλα της γκάμας της σε ειδικές τιμές και μάλιστα, όλα είναι ετοιμοπαράδοτα στην ελληνική αγορά.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει και να παραλάβει άμεσα νέο αυτοκίνητο, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία. H Opel, ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος Summer Sales, μέσω του οποίου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που επιθυμούν και να το αποκτήσουν με τους καλύτερους όρους.

Opel

Στο νέο πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Corsa, το οποίο αναδείχθηκε ως το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς το πρώτο εξάμηνο του 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Opel

Φυσικά, απο το Opel Summer Sales δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα γενιά του Astra, που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design, χάρη στη μοναδική του σχεδίαση. Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για τα SUV της μάρκας, όπως το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Opel

Το πρόγραμμα ισχύει έως τις 31 Αυγούστου και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε μεγάλη ποικιλία κινητήρων και εξοπλιστικών εκδόσεων. Όσο για τις τιμές, σε κάποιες εκδόσεις είναι εξαιρετικά συμφέρουσες.

Δείτε εδώ πού κατασκευάζεται το Opel Corsa

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Opel Summer Sales, τα αυτοκίνητα που είναι ετοιμοπαράδοτα και τις εκπτώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ