top icon
Επικαιρότητα

Πρατήρια καυσίμων: ζητούν την ένταξή τους στα προγράμματα ΕΣΠΑ

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) συναντήθηκε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από τον οποίο ζήτησε ένταξη στα προγράμματα ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027.

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συβουλιου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από τον οποίο ζήτησαν την ένταξη των πρατηρίων καυσίμων στα προγράμματα ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι δεν θα απομονώσει καμία επαγγελματική ομάδα από τα σχέδια δράσεων στο ΕΣΠΑ, τα οποία θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος της χρονιάς, με βασικούς άξονες τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη ενέργεια.

Εκ μέρους της ΠΟΠΕΚ στη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιώργος Ασμάτογλου, ο πρώτος αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαζήσης, ο γενικός γραμματέας Ηρακλής Ξυδάκης και ο ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαυράκης.

Δελτίο Τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ)

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ