top icon
Επικαιρότητα

Προ των πυλών η έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

Η έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023» ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, οι διοργανωτές της ιδιαίτερα επιτυχημένης και μοναδικής έκθεσης για το αυτοκίνητο «Αυτοκίνηση», προσφέρουν την δυνατότητα στους φίλους των τεσσάρων τροχών και της τεχνολογίας να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου αλλά και τις αφίξεις νέων μοντέλων. Οι εισαγωγικές εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», προετοιμάζουν τα περίπτερά τους και επιλέγουν τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν στη γιορτή του αυτοκινήτου.

Στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των επισκεπτών και θα συζητήσουν μαζί τους, όλες τις εξελίξεις για την ηλεκτροκίνηση. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτου, πολλά εκ των οποίων θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο ελληνικό κοινό.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel, που καλύπτουν την ανάγκη κάθε οδηγού. Παράλληλα, τα νέα SUV, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο. Από την έκθεση δεν θα λείψουν και τα sport μοντέλα που αναμένεται να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 80.000. Τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

1o energy save

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023», θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της «Καθημερινής» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Η ταυτότητα της έκθεσης «Αυτοκίνηση – Electromobility 2023»

Που: Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO)
Πότε: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 – Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 15:00 – 21:00
Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 21:00

Parking: Δωρεάν
Test Drive: Δωρεάν

xorigoi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ