top icon
Επικαιρότητα

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην «Auto & e-Mobility» της 86ης ΔΕΘ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επισκεψιμότητα στη θεματική ενότητα για το αυτοκίνητο στο περίπτερο 17 της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Οι χιλιάδες επισκέπτες στη διάρκεια λειτουργίας ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη μικροκινητικότητα που κάνει βήματα στο μέλλον. Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια λειτουργίας, σύμφωνα με ακριβή στοιχεία της ΔΕΘ, έφτασαν τους 212.363. Στην έκθεση συμμετείχαν οι εταιρείες Citroen, Dacia, DS Automobiles, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, EcoCar, Arpe Vehicles, Motortruck.

Οι εταιρείες παρουσίασαν τα νέα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα τους. Η ενότητα των κλασικών αυτοκινήτων που παρουσιάστηκαν έδεσαν αρμονικά το χτες με το σήμερα.

Τη θεματική ενότητα του αυτοκινήτου στα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Αλεξάνδρα Σδούκου και εκφράστηκαν με θετικά σχόλια για τις εταιρείες που συμμετείχαν και τα μοντέλα που παρουσίαστηκαν.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ