Επικαιρότητα Ελλάδα

Συνήθεια με ευαισθησία...

Επιμένουν δημιουργικά στην ελληνική Peugeot, απαντώντας στον Covid-19 με άποψη. Με το στυλ που τους διακρίνει και είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που η ομάδα δράσης, τα κομάντο της ελληνικής αντιπροσωπείας βάζουν το δικό τους χρώμα στην Black Friday, με προσφορές που αποδεικνύονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Black Friday την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, πρακτική που όταν αντιμετωπίζεται έντιμα, όπως επί του προκειμένου, αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τον καταναλωτή, που έχει σοβαρό λόγω ώστε να ανταποκριθεί... Σε ρόλο υποψήφιου αγοραστή ο δικός μας άνθρωπος, συνειδητά δε θα περπατήσει μέχρι τη γειτονική μας Auto Οne όπου η κίνηση από ενδιαφερόμενους είναι αυξημένη. Αντ' αυτού, θα επιλέξει να οδηγήσει το μαύρο GTi, contrast της εποχής, ώστε να πάει στους φίλους του, στους Γκάλο. Νότιο-δυτικά ή στην Αγία Παρασκευή, με γεγονός ότι απαγορεύεται η μετακίνηση μέχρι τη Λαμία, όπου λάμπει ο Χρυσόστομος Καρέλλης.

Peugeot

Είναι σαφές, σε αυτό το δίκτυο οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά, ό,τι ακριβώς συνδέεται με τις προσωπικές σχέσεις, στη σωστή διάσταση και με προοπτική, αφού δένουν υπέροχα με το εξαιρετικό προϊόν, που προωθείται υποδειγματικά.

Γεγονός, ότι παντού, σε όλο το το δίκτυο, σε όλη την επικράτεια, πάντα βρίσκεις ειδικούς με το χαμόγελο σημαία, έτοιμους να εξηγήσουν και να διευκρινίσουν. Άριστα εκπαιδευμένοι στο να δίνουν το χώρο που απαιτείται, με σεβασμό στον υποψήφιο αγοραστή, και ατού μια σειρά από προϊόντα με άποψη, στυλ και χαρακτήρα, που σε πλουραλισμό δύσκολα θα βρεις στην αγορά.

Peugeot Black Friday

3 σε 1

Είναι η σχεδίαση που απογειώνει την αισθητική, αλλά σε σχέση με τα 208 και 2008 είναι και το 3/1 που δίνει την υπεραξία που τα διαφοροποιεί.

Με “καύσιμα” για όλους, με τις ηλεκτρικές εκδοχές να είναι ήδη σε ενέργεια και με πολλά ατού, με το πετρέλαιο να απαντάει με άποψη στα ανταγωνιστικά υβριδικά, εξασφαλίζοντας και διάρκεια στη μετακίνηση με χαμηλό κόστος, αλλά και με τη βενζίνη πάντα στο προσκήνιο. Σταθερή αξία; Εξαρτάται η ανάλυση, το άτυπο excel του καθενός και βέβαια σημαντικό στοιχείο ο εξοπλισμός, που θα έχει άλλωστε πρωταγωνιστικό ρόλο στους υπολογισμούς της Παρασκευής, σε μαύρο χρώμα με μεταλλική απόχρωση που λάμπει...

Το 3008

Μην ξεχνάμε. Πρόκειται για ΤO αυτοκίνητο, που κέρδισε την Giulia στη μάχη του πραγματικού, του αληθινού COTY, το 2017. Με την κουπέ SUV προσέγγιση οι Γάλλοι άλλαξαν τα δεδομένα και εδώ δε λείπει ο πλουραλισμός σε εκδόσεις. Σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά και σε σχέση με τα εναλλακτικά καύσιμα.

Σταθερή αξία ο 1.5 BlueHDI, ήρεμη δύναμη ο 1.2 βενζίνης, ενώ η plug-in υβριδική επιλογή προσφέρεται σε δύο εκδοχές. Επιλέξτε -έστω για δοκιμή- το καλό με τετρακίνηση και κινητήρα με συνδυαστική απόδοση 300 ίππους και μόνο τυχαία εμείς δεν πάμε αποκλειστικά σε Γκάλο και Καρέλλη.

Peugeot Black Friday

Θέλει την επιπλέον γνώση αυτό, ώστε να αντιληφθείς το μέγεθός του, ενώ και η πιο ήπια εκδοχή με κίνηση μπροστά και “μόνο” 225 ίππους (σε συνδυασμό) αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική προς κάθε κατεύθυνση.

Η συνέχεια από την υπόλοιπη, την πλήρη γκάμα και είναι σαφές πως δεν υποτιμάς τα 108, 308, 508 και βέβαια τα 5008 όπως και τα επαγγελματικά σε πλήρη διάταξη.

Σημειώστε Black Friday από την Peugeot, ήδη σε ισχύ, και μέχρι το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου και μακάρι να βρει μιμητές μια πετυχημένη στρατηγική που απαντάει σεμνά και με αποτέλεσμα-όφελος, σε μια ιδιαίτερα θολή περίοδο που μας ταλαιπωρεί._ 4T

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου