top icon
Ελλάδα

Το Jeep Avenger στη Mobility 2023

Το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger παρουσιάζεται εμπρός στο κοινό της Mobility 2023 που γίνεται στο Golden Hall.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep, το νέο Avenger θα παρουσιαστεί στην Mobility 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Golden Hall από τις 14 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου.

Με περγαμηνές ήδη στην τροπαιοθήκη του, όπως τη σπουδαία διάκριση του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, το νέο Jeep Avenger έχει πολλά να δείξει στους επισκέπτες του event Mobility 2023, παρουσιάζοντας τη νέα του, ηλεκτρική υπόσταση, που συνδυάζεται με τον αυθεντικό «Jeep» χαρακτήρα.

Jeep Avenger

Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που χρησιμοποιεί το Avenger είναι το πλέον εξελιγμένο του ομίλου Stellantis, με 156 ίππους και 260 Nm, έχοντας μέση αυτονομία 400 χιλιομέτρων που αγγίζει τα 550 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες κατά WLTP.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το Jeep Avenger στην Ελλάδα

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φόρτιση, η μπαταρία των 54 kWh φτάνει από το 20% έως το 80% μέσα σε μόλις 24 λεπτά της ώρας, ενώ μόλις 3 λεπτά φόρτισης την τροφοδοτούν με ενέργεια για να διανύσει 30 χιλιόμετρα.

Jeep Avenger

Το Jeep Avenger που έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται στην Ευρώπη συμπυκνώνει σε 4,1 μ. μήκους το DNA της θρυλικής εταιρείας, με 20 εκατοστά καθαρής απόστασης από το έδαφος, μοναδικό στιλ, ευρύχωρη και πρακτική καμπίνα καθώς επίσης κορυφαία τεχνολογία και συνδεσιμότητα.

Υιοθετώντας το σύστημα Selec-Terrain, το Jeep Avenger προσαρμόζεται με ευκολία σε κάθε έδαφος και ανάγκη, ενώ με το infotainment Uconnect που έχει οθόνη αφής 10,25 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων έως 10,25 ιντσών προσφέρει διαδραστική όσο και συναρπαστική εμπειρία χρήσης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης Mobility 2023 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Jeep Avenger ώστε να διαπιστώσουν το μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνταιριάζει τις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις με την πρακτικότητα, αλλά και την off-road ετοιμότητα με την απόλυτη ευχρηστία για την πόλη.

Jeep Avenger

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ