top icon
Ελλάδα

Το «τιμόνι» της επικοινωνίας στην FCA Greece ανέλαβε ο Αργύρης Τούντας

Επικεφαλής επικοινωνίας στις μάρκες Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional ανέλαβε ο Αργύρης Τούντας.

Ο κ. Αργύρης Τούντας ανέλαβε επίσημα την επικοινωνία της FCA του Ομίλου Stellantis στην Ελλάδα. Ο αγαπητός Αργύρης -πρώην- συνάδελφος και συνεργάτης πλέον από την άλλη πλευρά, δίπλα μας και δίπλα του πάντα.

Ο Mr. Driver, όπως τον αποκαλούσαμε στο χώρο μας, άξιος στο τιμόνι του αυτοκινήτου και των περιοδικών, επικεφαλής άλλωστε σε περιοδικό, εξελίσσεται και αναλαμβάνει τα ηνία επικοινωνία αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Κάτι που δεν είναι πρωτόγνωρο στην Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα.

Ο Αργύρης Τούντας παίρνει τη σκυτάλη στη θέση του Public Relations Manager από τον αγαπητό και δικό μας άνθρωπο Ιάκωβο Κρυμμύδα, ένα παιδί με σπουδές, γνώση άποψη, που την κατέθεσε από κάθε του πόστο. Είτε από το περιοδικό μας, στο παρελθόν, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, είτε από τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας.

«Ο κ. Τούντας έχει διαγράψει μια αναγνωρισμένη 20ετή πορεία ως δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου αυτοκινήτου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια διατέλεσε Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό DRIVE», όπως ανακοίνωσε και επίσημα η FCA Greece.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ενώ διαθέτει εκτενέστατη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και άρτια μηχανολογική κατάρτιση.

Ο Αργύρης, ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Θα μας λείψει στις εκδηλώσεις και στις αποστολές  ειδικού ενδιαφέροντος, αλλά θα τον συναντάμε σε αντίστοιχες του Ομίλου της Fiat, με ατού την Alfa Romeo και επικοινωνιακό πλεονέκτημα τη Jeep.

Άλλωστε, με τους PR που στη σωστή τους διάσταση λιγοστεύουν, μια συγκριτική δοκιμή μας χωρίζει, οπότε και να η απόδειξη για την εξαίρεση στον κανόνα, χάρη σε έναν πραγματικά ειδικό, που ξέρει τη μια πλευρά και σύντομα θα γνωρίζει και την άλλη.

Με γεγονός πως η σχέση ειδικού Τύπου με εκπροσώπους των κατασκευαστών, δεν αφορά στη μάχη για μια χούφτα ευρώ λιγότερα στη διαφημιστική σελίδα.

Σιδεροκέφαλος!

FCA

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ