top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2008

Καθιερώνεται πλέον και στη χώρα μας ο θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που για πρώτη φορά διεξήχθη πέρυσι με μεγάλη επιτυχία. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δημοσιογράφοι των έξι μεγαλύτερων περιοδικών του Ειδικού Τύπου που κυκλοφορούν στην Ελλάδα (4Τροχοί, Car & Driver, Drive, Autocar, Car, Top Gear, Evo) ψηφίζουν για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς», αυτή τη φορά για το 2008.
 
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο Κώστας Καββαθάς, ενώ το σώμα των εκλεκτόρων του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, αποτελείται από τους Χρήστο Αποστολόπουλο, Ελένη Ξενάκη, Νίκο Κουνίτη, Στρατή Σκλαβάκη, Νίκο Τσάδαρη και Σωτήρη Τσαντίλη.
 
Aπό τα 38 υποψήφια αυτοκίνητα της αρχικής λίστας, τα οποία αποτελούν εξ ολοκλήρου νέα μοντέλα, είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ελληνική αγορά και οι προβλεπόμενες πωλήσεις τους για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 5.000 ετησίως, έχουν ήδη επιλεγεί τα 10. Από αυτά θα αναδειχθεί ο τελικός επικρατήσας, που θα διαδεχθεί το Seat Leon, νικητή του 2007.
 
Οι δέκα τελικοί υποψήφιοι είναι, κατά αλφαβητική σειρά, οι εξής:
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό, την οργάνωσή του και το πνεύμα με το οποίο διεξάγεται, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.caroftheyear.gr
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ