top icon
Επικαιρότητα

Επετειακή έκδοση Impreza WRX STI

Η επετειακή έκδοση του Impreza WRX STI θα παραχθεί σε μόλις 300 αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνική αγορά.

Μόλις 300 θα είναι οι τυχεροί που θα έχουν στην κατοχή τους ένα από τα ισάριθμα Επετειακά Impreza WRX STI για τον εορτασμό των 20ων γενεθλίων του μοντέλου. Και για την επιλογή τους αυτή θα πρέπει να εκταμιεύσουν 4.126.500 Γιεν (περίπου 42.000 δολάρια ή 32.500 Ευρώ) σύμφωνα με τις σημερινές ισοτιμίες.
 
Οι διαφορές της επετειακής έκδοσης εστιάζονται στην πιο σπορ ανάρτηση, καθώς χρησιμοποιούνται αμορτισέρ coilover, αντισταθμίζοντας ίσως έτσι τις κριτικές για τον πιο μαλακό χαρακτήρα του απλού WRX STI σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το WRX STI 20th Anniversary θα έχει επίσης αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών στο βασικό του εξοπλισμό και δύο μαύρα σπόιλερ μπροστά και πίσω τα οποία θα το διαφοροποιούν από τη «συμβατική» έκδοση.
 
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε κόκκινες πινελιές, στις ραφές των τεράστιων μπάκες καθισμάτων της Recaro, στο μπουτόν start/stop του κινητήρα και στη δερμάτινη λαβή του λεβιέ των ταχυτήτων με το λογότυπο STI. Σε διάφορα επίσης σημεία του αυτοκινήτου θα υπάρχει το λογότυπο 20th Anniversary, υπενθυμίζοντας τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου.
 
Το παράπονό μας βέβαια είναι αυτή η «φυλετική» διάκριση, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η Subaru διαθέτει τα ιδιαίτερα μοντέλα της μόνο στην Ιαπωνική αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ