top icon
Επικαιρότητα

Fiat Auto Hellas

Διεθνές συνέδριο 2005 της «Fidis Retail»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο 2005 της «Fidis Retail», το οποίο έλαβε χώρα στη Βουλιαγμένη Αττικής. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Fiat Credit Hellas S.A. Κύριο θέμα των συναντήσεων που έγιναν στα πλαίσια του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών προϊόντων του Ομίλου Fidis.

O όμιλος Fidis είναι o παγκόσμιος χρηματοδοτικός οργανισμός του ομίλου Fiat σε όλο τον κόσμο. Βασικοί του χρηματοδότες εκτός τον όμιλο Fiat είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Ιταλίας: San Paolo IMI, Intesa, Capitalia, Unicredito.

Διακεκριμένα στελέχη από την παγκόσμια διοίκηση της «Fidis Retail» παρουσίασαν τις νέες στρατηγικές πώλησης και επίτευξης στόχων, βάσει των ανανεωμένων και αναβαθμισμένων διοικητικών γραμμών που έχουν καθοριστεί για τα επόμενα έτη.

Επίσης, η Fiat Credit Hellas παρουσίασε τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα με ευνοϊκούς όρους για όλους τους πελάτες του ομίλου Fiat -Alfa Romeo -Lancia, καθώς επίσης και την υψηλή θέση της στην πλέον ανταγωνιστική κλίμακα χρηματοδότησης αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ