top icon
Επικαιρότητα

Ford Iosis X concept

Η ομάδα σχεδίασης της Ford Ευρώπης παρουσιάζει μία νέα εκδοχή της φιλοσοφίας κινητικής σχεδίασης, με τη μορφή ενός πρωτοτύπου crossover, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2006.
 
«Ονομάσαμε το αυτοκίνητο iosis X θέλοντας σκόπιμα να τονίσουμε τη συγγένειά του με το πρωτότυπο όχημα που λανσάρισε πέρσι τη φιλοσοφία της κινητικής σχεδίασης» δήλωσε ο Martin Smith, Εκτελεστικός Διευθυντής Σχεδίασης της Ford Ευρώπης.
 
Ένας από τους στόχους του iosis X είναι να προετοιμάσει το κοινό για το λανσάρισμα ενός μελλοντικού, εξειδικευμένου μοντέλου της Ford Ευρώπης.
 
Το Ford iosis X είναι απλά ένα πρωτότυπο και δεν προορίζεται για να γίνει εκπρόσωπος αυτού του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής. 
 
Αντίθετα, μέσω αυτού, διερευνώνται τρόποι με τους οποίους η φιλοσοφία κινητικής σχεδίασης της Ford και τα στοιχεία της μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ξεχωριστό μοντέλο.
 
Μέρος της αποστολής του «iosis» ήταν να προσελκύσει περισσότερους θαυμαστές στη νέα αισθητική πρόταση της μάρκας, να δημιουργήσει πρόσθετες προσδοκίες για τα μελλοντικά προϊόντα Ford και να καταδείξει πώς η κινητική σχεδίαση μπορεί να μεταφερθεί σε άλλες κατηγορίες οχημάτων.
 
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ